Sluurpy > Restauranter i København > The Bronx Burger Bar

The Bronx Burger Bar - København - Fotoalbum

Udemærket sted, ikke byens bedste burger og man bestiller ved disken
Fantastisk burger 🍔 Der var en smule koldt, da der var en del træk. Men super venlig betjening og rimelige priser. Kan anbefales.
Vi gik all in og bestilte nachos, en vegan burger og en el diablo burger med fritter og vegan mayo og chipotle. Det var rigtig lækkert. Jeg synes bollen til vegan burger er for sød, men man kan selv vælge bolle og det ved jeg til næste gang. Søde unge mennesker der serverer, men de er meget unge og
Hyggelig sted, hvor man ikke sidder for tæt. God musik og et par fjernsyn der viser fodbold. Det er både muligt at sidde ude og indenfor.
Fint sted. Lidt ærgerligt der er skærme med fodbold, hvis man ikke er til det.
Meget flink, men langsom betjening i det omfang der er betjening. Forholdsvis billige burgere, men med dyre drikkevarer og tilbehør. Kyllinge-burgerne er knastørre. Der var en lille knogle i min hakkebøf, så pas på tænderne. OK smag i burgerne. Ringe milkshakes.
God betjening, hyggelig stemning og øl til maden En rigtig god burgeroplevelse Burgeren var rigtig god, og portionerne var overraskende store, og så til en lidt mindre pris end i området.
Rigtig gode burgere og hyggeligt sted. Servicen haltede en my.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures