#}
Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant M

Restaurant M - København - Fotoalbum

Smørrebrød ud over det sædvanlige og personlig betjening. Også dejligt at man kan få bornholmsk snaps og ikke kun de gængse.
Hyggeligt sted med dejligt dansk smørrebrød og meget venlig betjening,
Lækker mad, hyggelig atmosfære og god betjening. Klart et sted, der er værd at besøge. Man får den lækreste smørrebrød.
Virkelig god frokost restaurant, maden er noget af det bedste vi har smagt det er super friske vare og lækkert serveret, det kan varmt anbefales til andre der kan lide et godt stykke Dansk smørebrød. Og betjeningen er meget sød og venlig, altid en god oplevelse at komme på M
Godt sted til folk der vil have frokost i den lidt finere ende. Smørrebrøddet bliver serveret med hvad der svarer til en halv skive rugbrød, og meget pålæg - en trend jeg har set flere steder. Jeg endte således med en halv portion leverpostej til overs, efter jeg generøst havde fordelt den på mit b
Rigtig god frokost restaurant. Lækkert og traditionelt smørebrød. Deres frokostplatte er en rigtig god løsning for dem der ikke lige kan bestemme sig. Bordbestilling kan anbefales for større grupper eller hvis du vil være helt sikker på at få plads.
Det kalder man flæskesteg sandwich til 50 kr
Rigtig fin frokost smørrebrøds restaurant med traditionelle danske retter. Tjenerne var super flinke og søde selvom, der næsten var fuldt hus.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures