Bent Simonsen
Spændende Restaurant med god mad.
Betjeningen er flinke og hjælpsomme.
Restauranten har et åbent køkken hvor man kan kikke direkte direkte på hvordan maden bliver lavet.
Restauranten er indrettet med høje borde og stole at sidde ved.
Indrettet i en gammel industri hal men det virker ok hyggeligt. 😀
Lars Nørgaard
God atmosfære. God indretning. God service. Var der dog kun for at drikke en enkelt øl så kan ikke bedømme maden men det der blev serveret på andre borde så lækker ud. Vil komme tilbage en dag.
Jan Nyvang Larsen
God mad og øl samt høflig/god betjening
Angela Silverfox
Jeg er dybt imponeret 🍷🥩🍾 tak for en dejlig aften med lækker mad, fantastisk vin, god betjening og hurtig servering 🙏 Øko er mit mellemnavn og jeg fik glutenfri og løgfri mad serveret pga allergi. Min mand fik "normale" retter. Begge dele var i top. Vi kommer tilbage 🔄
Jan Hansen
Besøgte Bistro Bosch der serverede deres julemenu. Sildene var billige "syre-sild", slatne og kedelige. Hertil kom friturestegt men opvarmet fiskefillet. Senere blev der serveret spæk med sprød svær og noget der skulle være and. Afslutningsvis risalamande der havde en sælsom lugt som om den havde været med en tur på toilettet. Alt i alt slår kvaliteten af denne julemenu klar bundrekord for hvad Københavnske spisesteder har budt på gennem årene.
Camilla Tiede
Jeg havde store forventninger, derfor får stedet kun 4 stjerner. Der er åbent køkken og dvs der var meget tiloset meget af tiden, det var ikke særlig behageligt. Vi var 5, der fik en 3-retters veganer menu og var alle 5 enige i, at forretten var alt for syrlig, desværre. Noget syrligt kål med noget karameliseret noget, vi ikke vidste, hvad var, det havde ingen sammenhæng eller balance. Til gengæld var risottoen mega lækker og grønkålschips også! Desserten med chokoladekage med sprød hvid chokolade og is var tung, men meget lækker også!
Søren Møller
Smørrebrød var en kæmpe skuffelse. Intet smagte faktisk rigtig godt – og for at være ærlig intet mindede om noget, der var hjemmelavet heller. Rødspættefileten var brændt på og hård. Rejerne ovenpå var seje og smagte rigtig trist. Intet smør til brødet blev tilbudt. Hønsesalaten, der var stort set ikke noget høns at spotte, det smagte af ingenting – kun af kridhvid mayo med små stykker asparges. Og brødet kunne vi se ude i køkkenet, at det blev taget op af en pose Schulstad eller lignende. Ærgerligt når der er så mange gode lokale brød-steder på Vesterbro. Håber de øver sig på bedre smørrebrød.
Men øllen og et glas vin smagte glimrende.
Christian Mortensen
Lækkert sted. Lækker mad.
Betjeningen trænger dog til et løft. Man kan tydeligt mærke at servicefaget bære præg af corona. Der er manglende arbejdskraft og man oplever at mange af de ansatte er nye og ikke kender rutinen.
An error has occurred! Please try again in a few minutes