#}
Sluurpy > Restauranter i København > Democratic Coffee

Democratic Coffee - København - Fotoalbum

Denne kaffe bar er meget hyped, desværre er kaffen meget dyr og ikke særlig god, selvom jeg bad om ekstra shot kaffe smagte den stadig med af mælk. Deres brød og kage er meget lækkert men, samme kvalitet kan findes billigere i København.
God kaffe og perfekt Pain Au Chocolat. Med direkte adgang til biblioteket er det det perfekte sted at drikke en kop kaffe, når man er på bogjagt.
30 kr. for almindelig, sort kaffe fra termokande i papbæger nydt på leddeløs stol. Det lige i overkanten.
Muffinen var god - ja. Men kaffen KUNNE have været lige så god!! To gange fik jeg samme lunkne kaffe- maskinen evnede åbenbart ikke,det den var designet til - hot coffee! Få det nu bragt i orden!
Hvis ikke det er Danmarks bedste croissant længere, så er den ihvertfald i Top 3. Kaffen er sublim og håndlavet. Måske en af de mest kompetente cafeer i København. Tag herhen, nyd alt hvad i kan rumme og gå ud og oplev byen. Cafeen er meget lille, så det er optimalt at tage sin bestilling to-go.
Jeg besøgte kaffebaren efter at have læst en anmeldelse af de københavnske croissanter. Den anmeldelse sagde at det var den bedste croissants i byen, så jeg bestilte en almindelig croissants med en kop cortado til at følge den til dørs. Deres croissants: Den smager fint. Eller den smager godt, ret
Alt hvad du får i dette sted er der kælet for. Det er måske en anelse dyrt, men absolut prisen værd. Maden er gudbenådet god: Specielt mandelcroissanten er min yndlings, men ikke for ingenting er den almindelige croissant kåret som Danmarks bedste. alt er hjemmelavet - og bliver fremstillet i køkken
Bedste kaffe i København, baristaen er kommet hertil fra Japan med det ene formål at lave den bedste kaffe overhoved. Ejeren brugte månedsvis på at lære at lave de bedste croissanter i verden. Derudover har de nogle lækre hjemmebagte paninier!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures