#}
Sluurpy > Restauranter i København > Gasoline Grill

Gasoline Grill - København - Fotoalbum

Dejlig smagfuld rosastegt bøf. Fritterne er lidt ordinære. Mærkeligt koncept at man får en varm bolle med varm bøf, men salat, tomat mvh er iskoldt. Fået det flere gange nu. Det giver en mærkelig spiseoplevelse. Så kun 3 stjerner.
De laver nogle fine burgere, og er gode til at stege bøffen så den stadig er lidt rosa. Deres pomfritter kan være bedre, de er meget kedelige. Vær opmærksom på deres specielle koncept med 'Sould out', i stedet for lukketid.
Solid burger på en af byens bedste burgerbikser. Fries og dip er også helt fint, og oveni hatten er der er skarpt soundtrack og venligt personale. Der er meget få siddepladser, og ellers et par håndfulde ståpladser. Bordet ved ståpladserne er meget smalt, og det er ikke helt optimalt.
Rigtig fin fast food burger der smager supergodt og skal nydes rygende varm. Dog lidt i den dyre ende - 80 kr. for en simpel burger. Men smagen er god!
Burger var super-god. Fin serviceorienteret betjening. Vi kunne godt have brugt en barstol eller lign. så vores datter kunne sidde og spise ved den disk son voksne kan stå ved.
Burgeren er stadig den bedste, men personalet er uprofessionelt langsomtarbejdende
God mad. Dårlig service. Ung medarbejder der er flabet og langsom.
Helt fine burgere, dog lidt uinspireret. Hvis fundamentalerne havde siddet lige i skabet kunne man nok have sluppet afsted med at sælge en så simpel burger. Stadig velsmagende, og et besøg værd hvis man bor i nærheden.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures