#}
Sluurpy > Restauranter i København > Behov

Behov - København - Fotoalbum

Framragende byg selv pizza 👍 fint udvalg af drikkevarer rimelige priser .5 stjerner hvis øllen blev serveret i et rigtigt øl glas og ikke et "vandglas".
Gode pizza med gode råvare der smager af originale italienske pizza, prisen er også derefter. Vi bestilte en gluten fri pizza men den vi fik var Desværre ikke gluten fri!! Og deres glas vin er noget små, langt fra de normale 16cl
Vi elsker behov. Hyggeligt med udendørs borde i solen og pizzaerne er super lækre.
BYG SELV PİZZA İ NORDVEST Behov, der ligger på en sidevej i Nordvest, har et interessant koncept med byg selv pizza. Menukortet består også at ‘urørlige’ pizzaer med mulighed for at få fuldkorns- eller glutenfri bund. Vi valgte at prøve en almindelig bund med toppings som svampe, peber, oliven og
Gode pizzaer, godt øl, god stemning, sød betjening, kedelig sandwich
Hyggelig stemning og fantastiske pizzaer. Vi kommer igen!
Virkelig skuffende. Bundene var så tynde, at stykkerne flere steder ikke kunne hænge sammen. Og ikke nok med det så var de overbagt og brændt på i bunden og på skorperne. Det eneste der giver 1 stjerne er det lækre fyld. Ikke 300 kr. værd for 3 pizzaer.
En af, hvis ikke den bedste pizza i København, lækkert når man selv kan vælge fyldet at der så ikke spares på nogle af de ting man vælger, heller ikke de dyrere ting som parmesan etc. Hele turen værd uanset hvor på Sjælland man skulle befinde sig.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures