Sluurpy > Restauranter i København > Barril

Anmeldelser Barril - København

Manon
Fortryder stadig, at jeg stadig ikke spiste op. Maden kom hurtigt, og jeg var i den grad HANGRY. Pastaen gjorde underværker for mine smagsløgs og priserne er fornuftige. Jeg kommer helt sikkert igen og næste gang bliver det med, det store crew.
kristine viren
Meget hyggelig vinbar, der bestemt også kan finde ud af at lave drinks, serveret i smukke store glas. God stemning og service, flot indrettet
Malene Nielsen
Vi bestilte en menu og vinmenu. Tjeneren glemte vores vin men da vi påpegede dette ved betaling blev vi tilbudt at få den vin vi havde fået gratis. Mad var ok men akustikken dårlig.
Karsten Monsrud
Vi havde bestilt 6 retters menu, sammen med bordbestilling. Og da vejret var godt, havde vi valgt et bord udendørs. Da vi ankom bestilte vi en vinmenu til maden. Vores bord var en bænk på fortovet, som ikke var særlig behagelig at sidde på. Og fortovet havde en hældning, så der var ret stor niveau forskel. Forretterne var sådan set ok. Det var lidt tapas med tun, forskellige pølser og ristet brød. Hovedretterne (2 stk), som var spaghetti meatballs & hummer ravioli var kedelige. Og smagsløse. Desserten var en tiramisu, som var tør, og igen manglede smag. Vi betalte knap 1200 kr, og blev ret skuffede.
Julie Pedersen
Høj kvalitet på råvarerne - dét kunne smages! Bestemt ikke sidste gang man kommer her.
Maiken Kate Christensen
Meh. Barril har flotte og trendy lokaler. De vil gerne være en bar med høj musik, vin, øl og cocktails, men har måske ikke gjort sig de store overvejelser over om de bør mase en restaurant ind i dette koncept. Det fungerer ikke, og man ender med at blive vidne til en kæmpe identitetskrise. Tjenerne flyver rundt for at lave cocktails, hvilket ikke levner meget tid til at præsenterer retter eller vin - det tog os alt for længe at komme ud derfra, fordi tjenerne aldrig kiggede op. Vi bestilte en 6 retters tasting menu med 4 glas vinmenu, men vi kunne ikke finde den røde tråd i mad eller vin. Forretterne var fine, men den røgede makrel stod mærkeligt ud blandt burratta og carpaccio. Kødbollerne var gode, men den vegetariske ravioli var tør at tygge sig igennem. Tiramisuen var mærkeligt overdænget med snask, men alligevel tør. Alt dette blev akkompagneret af en vinmenu, der var så intetsigende at alle ville kunne komme ind fra gaden og vælge bedre i vinglas-menuen. Dessertvinen var en kvalm kombination af sødt og eddike (?!), og hvidvinen smagte som at stikke tungen ud af vinduet. Dette undrede mig meget, for det er tydeligt at se på de vine de har stående, at de får leveret af Husted Vin, så de kan sagtens gøre det bedre. Da vi langt om længe fik betalt og kom ud på gaden, ringede det næsten for ørerne. Vi havde næsten siddet og råbt af hinanden de sidste par timer, fordi musikken var så høj. Vi havde bevidst valgt en dag uden DJ, for netop at undgå dette. Når jeg går ud og spiser, så vil jeg have en god madoplevelse og drikke nogle gode glas vin med min partner over en god samtale. Desværre virker det ikke som om at der er plads til dette på Barril.
Frederik Ahlefeldt
Jeg har været på Barril 3 gange nu - første to gange virkelig gode, men desværre en kæmpe skuffelse i aften. Mad var ganske fin (dog ikke så god som første gang), men betjeningen var under al kritik: Man bør som minimum forvente at tjeneren præsenterer maden! Tjeneren var umulig at få fat på, maden blev bare sat på bordet, vi kunne vælge mellem flere retter (måtte vi minde tjeneren om, der svarede godt I husker mig på det). Da vi spurgte til anbefalinger var svaret: Jeg spiser ikke selv maden, da jeg er gluten-allergiker. I har et skønt sted - lad det ikke blive ødelagt af dårlig betjening
DC K
Jeg tror at de skulle være blevet ved vinbaren, for maden var ikke noget at råbe hurra for. Desværre var stedet heller ikke specielt rart at være i. Akustikken var virkelig elendig, så vi kunne dårligt føre en samtale og tjenerne måtte også have gentaget bestillingen et par gange, fordi de heller ikke kunne høre, hvad der blev sagt. Det her er sikkert et skide hyggeligt sted at mødes over et glas vin, men spis hjemmefra og forvent ikke, at du kan føre en normal samtale.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review