#}
Sluurpy > Restauranter i København > Hidden Dimsum

Hidden Dimsum - København - Fotoalbum

Jeg havde været en klovn og var kommet til at booke til en forkert dag- alligevel formår Hidden Dimsum at redde aftenen og finde plads til os! Og sikke en aften- her bliver du både udsat for ekstrem god service & SÅ velsmagende mad! Jeg glæder mig allerede til at skulle afsted igen!
Cool atmosfære, vi sad nedenunder i baren. Det var meget afslappet og hyggeligt. Maden er vild lækker og deres IPA var virkelig god.
Hidden Dimsum er helt sin egen. Jeg bliver ramt hver gang af hyggen i baren nedenunder, og den smukke farvesprudlende indretning i restauranten... det minder en anelse om en virkelig charmerende dagligstue. Og så selv maden? Alle de små dim sum er så fint præsenterede, og de smager SÅ godt. Jeg har
Mange gode ting ved Hidden Dimsum. Maden var god og betjeningen var hyggelig og behagelig. Derudover er beliggenheden super lige ved byretten. Tilgengæld koster vand 35 kroner og maden er ret pricey. Vi endte med at give over 300 pr næse for drinks og mad, og portionerne er ret små. Priserne er alt
Det var helt ok, sjovt at prøve at smage noget anderledes. Stedet kunne sagtens have fået 4 stjerner, men dimsum er nok bare ikke min favorit spise. Tjenerne var meget smilende og opmærksomme.
Virkelig lækkert, med autentisk mad. De specielle dumplings samt anden er en oplevelse i sig selv. Man betaler ikke for at blive mæt, man betaler for en kulinarisk oplevelse, som man sjældent finder ligeså godt som her.
Super god oplevelse. Vi fik deres tasting menu. Det var fedt at prøve lidt forskelligt, som vi nok aldrig havde valgt selv - og det hele smagte Dejligt!
Virkelig god mad og sød betjening. Bestilte alt for meget mad - start måske med 2 retter Per person hvis i er alm sultne og så kan i altid bestille mere…
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures