#}
Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant Grøften

Restaurant Grøften - København - Fotoalbum

Det dårligte måltid mad længe. Rørt tatar uden smag og æggeblomme til gengæld var den. Ikke billig.. Et tarveligt stjerneskud hvor den dampede fisk manglede. Til gængæld var skibberlapskovsen rigtig god. Der er helt sikkert plads til forbedringer.
Det var fantastisk lækker mad samt drikke. Tjenerens anbefaling af vin til rødspætten var helt perfekt 👍🏻🥂 Utrolig god betjening og atmosfære 😊
Har altid tårnhøje forventninger når vi besøger jer i Tivoli og de blev indfriet og solen skinner og en aften var også fin, en super duper forrygende tur-aften. 🔥 husk at bestille bord så går man også glæder sig.
Altid en god oplevelse og maden er ganske fremragende.
Var til bryllup, Et super godt sted, dejlig frokost og et hyggeligt personale,
Jeg havde glædet mig til en hyggelig aften med 50 cent, hvor jeg inden kunne nyde en dejlig faldøl før showet gik i gang. Det var dog en virkelig stressende oplevelse hvor tjenerne konstant kom ned og pressede os til at bestille dyrt mad. Det er en oplevelse jeg ikke vil gentage igen, og håber på at
God stemning og barndommens minder. Havde den store fornøjelse at besøge denne omkring 150 år gamle kulturinstitution i Tivoli. Her hvor mobiliteterne kom. Vi var fire som havde bestilt bord med det formål at side ved overtjenerens bord. Og det kom vi til. Peter tog sig af os på forebilledlig vis.
Altid et hyggeligt besøg. Smilende personale og anbefalesværdig Sarah Bernhardt-kage 😍
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures