Anita Lützhøft
Vi fik 50 gr. stenbiderrogn på en underkop stor blinis, der var så gennemtrængende i smagen, at det tynde lag rogn slet ikke kunne smages. Pris 215 kr. En flaske postevand blev takseret til kr 65. Blev godtnok serveret fra en flaske med etiket "Stenkulla", men flasken var uden låg ved ankomst til bordet. Og så var der for lidt personale i forhold til antal gæster.
Vi kommer ikke igen.
Jonathan Doesgaard
Var der en søndag aften og det umiddelbare indtryk var, at alt tog lang tid og var ukoordineret.
Vi var to der fik steak frites; de byttede rundt på hvem der skulle have medium/rare og medium/well done. Pommes frittes var hårdt friture stegt og meget knasende - ikke noget at råbe hurra for. Bøffen var acceptabel men ej eller af fantastisk kvalitet. Béarnaise sovsen skilte og skulle røres igennem for at bleve anstændig.
Til dessert bestilte vi kaffe og crêpes suzette til hele bordet. Kaffen kom 20 minutter før selve desserten så den var kold da crêpes suzette endelig kom. Og, da crêpes'ne endelig kom var de også kolde.
Alt i alt en ærgerlige oplevelse, når man tager lokation, pris og æstetik med i udregningen. Vil ikke anbefale Ravage som et sted til middag - hold Jer til drikkevarerne.
Alan “GrandCru” Becker
Jeg fik moules til forret og steak frites til hovedret. Bøffen blev præsenteret alene på en tallerken med fritter ved siden af. Bøffen er
Af mellem kvalitet og minder om noget købt i supermarkedet . Den blev til gengæld stegt medium rare som bestilt.
Det der virkelig trækker det ned for mig var banan fluer der fløj rundt om vores mad under hele måltidet .
Prisen er i den høje ende.
Der er plads til forbedring .
Not going To say
Helt ok mad og et stort udvalg. Prisen er ok, da det er i et turist område.
Sebastian Hammershøi
Mad, vin og cocktail sad lige i skabet. Udover det, så var stemningen og personalet så skønt.
birgitte klock Clausen
Det tog ALT for lang tid. Jomfruhummeren var ok men chevre chau var meget kedelig og ikke helt frisk salat.
Asmus Deleuran
Lækker mad og god betjening. Cocktails har de også godt styr på.
Zade Zero
En flot indrettet restaurant i flere plan - betjeningen er dygtig og rigtig flinke. Min hovedret (den eneste ret jeg havde planlagt at indtage på stedet ) var en rigtig lækker tatar med sprøde fritter og hjemmelavet dip.
Lod mig dog friste af en meget velsmagende chokolade dessert som af kokken selv blev slået i stykker.
An error has occurred! Please try again in a few minutes