#}
Sluurpy > Restauranter i København > Ravage Restaurant Copenhagen

Ravage Restaurant Copenhagen - København - Fotoalbum

Vi fik 50 gr. stenbiderrogn på en underkop stor blinis, der var så gennemtrængende i smagen, at det tynde lag rogn slet ikke kunne smages. Pris 215 kr. En flaske postevand blev takseret til kr 65. Blev godtnok serveret fra en flaske med etiket "Stenkulla", men flasken var uden låg ved ankomst til bo
Var der en søndag aften og det umiddelbare indtryk var, at alt tog lang tid og var ukoordineret. Vi var to der fik steak frites; de byttede rundt på hvem der skulle have medium/rare og medium/well done. Pommes frittes var hårdt friture stegt og meget knasende - ikke noget at råbe hurra for. Bøffen
Jeg fik moules til forret og steak frites til hovedret. Bøffen blev præsenteret alene på en tallerken med fritter ved siden af. Bøffen er Af mellem kvalitet og minder om noget købt i supermarkedet . Den blev til gengæld stegt medium rare som bestilt. Det der virkelig trækker det ned for mig var bana
Helt ok mad og et stort udvalg. Prisen er ok, da det er i et turist område.
Mad, vin og cocktail sad lige i skabet. Udover det, så var stemningen og personalet så skønt.
Det tog ALT for lang tid. Jomfruhummeren var ok men chevre chau var meget kedelig og ikke helt frisk salat.
Lækker mad og god betjening. Cocktails har de også godt styr på.
En flot indrettet restaurant i flere plan - betjeningen er dygtig og rigtig flinke. Min hovedret (den eneste ret jeg havde planlagt at indtage på stedet ) var en rigtig lækker tatar med sprøde fritter og hjemmelavet dip. Lod mig dog friste af en meget velsmagende chokolade dessert som af kokken selv
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures