#}
Sluurpy > Restauranter i København > Huks Fluks

Huks Fluks - København - Fotoalbum

Dinnerdays 2022. Fint sted. Akustikken er ikke god, lokalet er meget larmende. Maden var god uden at være fremragende. Betjeningen tilfredsstillende uden at være decideret god. Vi bestilte en flaske vin de ikke havde mere end 2/3 flaske tilbage af, der løste de rigtig fint ved at lade os købe resten
At sidde på gråbrødretorv og nye livet på en solskinsdag kan helt klart noget og det er der mange der syntes så man skal lige have lidt tålmodighed i forhold til at blive betjent, men det kan man jo sagtens når solen skinner.
Super hyggelig bistro på Gråbrødre Torv. Vi delte et charcuteri bræt suppleret med to glas Ripasso ved bord lige ved vinduet med flot udsigt.
Skuffende oplevelse! Jeg havde reserveret bord for to og da vi ankommer, bliver vi tildelt et bord tættest ved indgangen, hvilket betyder at der er kontant trafik ved vores bord - ikke den bedste placering og lidt irriterende da der er andre ledige borde. Vi bestiller 5-6 retter til at starte med -
God mad, ok service (respektér et NEJ TAK til alkohol, ville være rart), men akustikken er absurd dårlig... Få dog sat nogle akustikplader på væggene og loftet - det kan faktisk gøres diskret, og så ville det pludselig være et hyggeligt sted at være.
Dinner days menu. Vi købte selv sortfodskinken til brødet ved siden af. Den var dog med første gang vi var der til dinnerdays, og var en af grundende til at vi kom igen! Lækkert mad, dog lidt kedelig dessert.
Ganske udemærket cafe/restaurant beliggende i København. Maden var rig på smag og pæne anretninger. Dog var retterne en smule små - og vi blev opfordret til at købe 2 retter af samme årsag. Betjeningen var udemærket. Ikke noget ekstraordinært, det føltes en smule som om at tjenerne havde meget trav
Vi havde en god oplevelse med rigtig god vin og mad fra A la Carte menu, 5 retter. Vi havde en rabat kupon til en gratis drinks, som tjeneren ikke kendte, og havde derfor megen besvær og ulejlighed med det - ikke nogen fornøjelse - faktisk meget irriterende som afslutning på en ellers god aften.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures