Mikkel Frimer-Rasmussen
Vi spiste til Dining Week med en fast menu: tre små, lækre forretter med kammuslinger, østers og blåmuslinger i kreative og rimeligt vellykkede fortolkninger.
Hovedretten var en ok bøf, tynd og mør, hårdt grillet, men ikke for meget. På bøffen lå to små rodfrugter og på siden en virkelig dejlig peber sauce. Desserten var en lidt tør brownie med lækre hasselnødder.
Vinene var ok til prisen og de var billige.
I alle retterne var der lækre elementer, men ikke nødvendigvis sammenhæng. Betjeningen var i hænderne på mange mennesker, med en meget varieret oplevelse til følge.
Morten Andersen
Virkelig lækker mad. Meget velsmagende, spændende og flot anrettet.
Lidt træk og dårlig akustik trækker dog en smule ned. Tjenerne var søde, men lidt forvirrede.
Lasse Baagøe
Hyggeligt sted og god mad. Betjeningen haltede dog lidt
Thomas Jensen
Forretten var super lækker, men mængden var meget beskeden.
Hovedretten var ganske okay, dog endnu en gang var mængden latterlig beskeden.
Desserten var EN bananasplit, som skulle deles mellem to personer!
Jeg er glad for at det var en kæreste middag, og ikke en forretningsmiddag, det ville havde blevet for underligt......
Tjenerne var uopmærksomme på tomme glas, og da de endelig kom med nye drikkevare, gik de tomhændet tilbage, og efterlod brugte tallerkener og glas.
Jeg har nu været der hele 3 gange, første, eneste, og sidste gang!
Laura Bjerkén
Vildt lækker mad og endnu mere fantastisk betjening af en meget sød og opmærksom tjener. Det var første og IKKE sidste gang.
Mike Lydeking
Jeg fik take away derfra. Jeg fik de dårligste pomfritter jeg nogensinde har fået fra en burger bar. De glemte flere ting fra min ordre, og min bøf var ikke medium, men fuldstændig rå indeni.
Jeg bestilte også deres shrimp popcorn, som ingen kunne spise. De smagte af lidt for gamle lagerejer.
Kan ikke anbefales.
Christina Aubrey
Vi spørger hvor store portionerne er til popcorn shrimp...får vist en rimelig størrelse skål. Rejerne dækker kun lige bunden af skålen. Alt for dyrt i forhold til prisen, når det er meningen den skal kunne stå som en stand-alone ret. De burde rykkes over til side orders.
Kristoffer Friis Sørensen
Dejligt sted og gode råvarer. Men alt for dyrt og så skiftes menuen aldrig. 345kr for tre retter er absolut rimeligt, men to østers, et minimum af snacks, få skiver kød og en dessert fra køleskabet (velsmagende!) er for dyrt. Og så er det svært at få bord i weekenden pga virkelig mange selskaber. Så nok der pengene tjenes, men derfor kan man godt være skarpere i hverdagen. Vinmenuen til ca. 250 kr er klart for dyrt i forhold til kvaliteten og antallet af dråber i glasset. Betjeningen er høflig, men ikke super opmærksom. Overall: god kvali og cool lokaler. Men bedre til prisen og med mere kærlighed fås ikke langt derfra... faktisk hos naboen.
An error has occurred! Please try again in a few minutes