Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant Uma

Restaurant Uma - København - Fotoalbum

Jeg havde forventet mig en smagsoplevelse. Ligesom alle de andre sushi steder vi har besøgt. Det var en ret tam smagsoplevelse. Der var ikke nogen wao smag i noget at det vi fik. Det var mere eller mindre den samme smag på alle de forskellige slags vi fik. Det eneste der smage godt, var oksekød med
Lækker japansk mad med god betjening. Cocktails var ikke til topkarakter - for varme og ikke lækre nok. Det er set bedre andre steder. Fik en menu med 8 små retter, der var interessante og forskellige. Betalte ca. kr. 1700,- for cocktails, 8 retters mad, vinmenu og kaffe til to personer.
Vi havde en virkelig fin oplevelse ved Uma. Vores valg var de sammensatte menuer, 3 retter plus snacks og lidt ekstra. Maden var lækker og betjeningen i top. Sød, forklarende og imødekommende. En klar anbefaling fra mig. ⭐️⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️
Fik 9 retters menu med tilhørende vin menu, god mad og betjening
Dejlig smag og betjening. Vi fik 8 serveringer og alle uden undtagelse var en smagfuld og spændende oplevelse. Vil klart anbefale andre at give det et forsøg.
Var her på et downtown tilbud, de små retter var ekstremt delikate og lækre. Venlig betjening. Til prisen, var der en perfekt oplevelse.
Vi fik sushi on demand, som var lækkert og velsmagende og gode sticks til rimelige penge.
9 retter og vinmenu - samt cocktails ❤️
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures