#}
Sluurpy > Restauranter i København > Fishmarket

Fishmarket - København - Fotoalbum

Maden var utroligt lækker, betjeningen ligeså, men der er så dårlig augustik , og der drøner fuldstændig dårlig musik ud af højtaleren , det fortjener sådan god restaurant ikke. Derfor kun 4 stjerner.
Vi havde en virkelig dårlig oplevelser. Vi fik en slem madforgiftning efter vores besøg. Vi kontaktede stedet og vores behandler efterfølgende var super arrogant. Desuden var prisen alt for høj til kvaliteten. Det tages massiv overpris for både brød og vand.
maden var OK. Vi fik 4 retters, der var kvaliteten desværre ikke i top. Service var forfærdelig. Mangelfuld, og spørger ikke ind til noget som helst. De kan ikke engang hælde vin op korrekt, samme mængde? Imponerende at man ikke på noget tidspunkt spørger ind til om maden var god.
Super lækker restaurant. Helt igennem lækre og friske råvarer. De kan deres kram. Personlig og effektiv betjening. Bedste fisk- og skaldyrsrestaurant i København
Indretningen fik tankerne hen på en gammeldags togstation, meget smagfuld indretning. Man følte sig meget velkommen, dygtig betjening, og skøn mad. Det er ikke sidste gang vi kommer her 🌟🌟🌟🌟🌟
Meget hyggelig og flot restaurant midt i CPH Super betjening, meget lækker mad og vin. Kan kun anbefales 👍
Virkelig dårlig betjening. Maden levede ikke op til forceringerne eller prisen. Kommer der ikke igen.
Kom forbi med min datter en regnfuld aften, hvor vi var gået forgæves til flere andre restauranter. Men fik bord da der lige var indløbet et afbud. Det var topklasse dejlig mad og kyndig vejledning på vinen. Fin fin oplevelse(igen) på Fishmarket. Vi kommer igen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures