#}
Sluurpy > Restauranter i København > Je T'aime

Je T'aime - København - Fotoalbum

Virkelig hyggelig fransk restaurant, med rigtig flinkt personale. Vi bestilte to forretter hver og blev godt mætte. Vi fik den dejlig milde hummerbisque først med et godt glas hvidvin. Efter fik jeg hvide asparges med hollandaise - Men her var der vist taget fejl af salt og sukker. For den hollandai
Je t’aime serverer kærlighed på pænt service! Jeg forstår ikke at jeg ikke har besøgt stedet tidligere! Her er virkelig godt betjening, rammerne er hyggelige og maden er dejlig! Vi fik serveret en lille løgtærte der virkelig imponerede! Derudover østers, lækker stenbidderrogn & hummerbisque! Det kan
Helt fantastisk mad! Vi gik tilfældigt forbi og gik ind for at få lidt mad. Hyggelig stemning og god fransk mad. Jeg fik Coq au vin som var sprød, mør og fyldt med smag! Min date fik ravioli med rådyr. Skøn oplevelse og alle pengene værd.
Je t'aime er en lille charmetrold af en restaurant. Maden er lækker, men den slår ikke fødderne væk under dig. Tjenerne er søde og venlige. De gør det godt af unge mennesker på sabbatår at være. Ros for det. Men der skal mere til at få fem stjerner.
Virkelig lækre muslinger, og hyggeligt sted😁
Dejligt sted ❤️ med venlig betjening og god mad😊
Maden var i top kvalitet og servicen var i top. Der var nogle i vores selskab der gerne ville have 4 retters menu, jeg selv inklusiv, det var en mulighed selvom ikke alle ville. Skøn menu der tager det til sig at en menu ikke skal være flere sider lang.
Er kommet her i årevis, kan kun anbefales. Altid sød betjening og dejlig fransk inspireret køkken.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures