Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant Havfruen

Restaurant Havfruen - København - Fotoalbum

Tak for en herlig aften. Skaldyrsplatte til 2 men alt hvad mave og hjerte kunne ønske. Restauranten emmer af historie, skøn baggrundsmusik og nogle fantastiske unge mennesker der giver en super service. Dejligt sted.
Virkeligt lækkert og overdådigt 😍 virkeligt mange lækre smage og dips og dressinger, jeg syntes især deres moules frites var en af højdepunkterne ! Personalet var virkeligt søde. Men maden var ret lang tid om og komme når man bestille mere 😁😅 Jeg ville klart anbefale all you can eat skaldyr ! 😁
Virkelig godt sted med dem rigtige placering, fik en kold øl og min kæreste fik en rigtig god cappuccino som smagte som den skulle smage. Stedet var fuldt og mange var på date loge I nyhavn igår. Der var virkelig god stemning og højt humør. Jeg kommer tilbage snart.
Langsom servering på trods at der ikke var travlt, vinen var ikke kold og vi var nød til at be om en isspand. Personale virkede en smule forvirret. Maden kan dog anbefales og smagte ubemærket.
Rigtig lækkert skaldyrsfad, super velsmagende og med gode dressinger til, der er til 4 personer i et stort fad. Bruchetta og vendt krabbekød var ok, og der kunne godt have været lidt mere fish til fish n chips, men overordnet godt. Servicen var imødekommende og flink, det tog lidt tid at få drikkeva
Alt andet er i top. Salaten er kinakål med persille og lidt løg med en strejf af en citronsaft den er så dårlig at jeg gik fra 5 stjerner helt ned til 3 stjerner.
Måtte vente 20 min på et bord på trods af tidsbestilling 😡
Fantastisk god mad og den bedste service længe!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures