#}
Sluurpy > Restauranter i København > Tivoli Food Hall

Tivoli Food Hall - København - Fotoalbum

2 af os besøgte Kong Fu, hvor vi fik kombo med ramen og lemonade. Vi havde lidt blandede holdninger til begge ting, men vi blev enige om at give dem en 4'er.
Wakha i Tivoli Food Hall disker op med virkelig lækker nordafrikansk inspireret mad 🤩 både deres fladbrød med aubergine og kylling er et kæmpe hit! Sweet potato fries er også altid gode! Og kålsalaten kan man blive ved med at køre ind! Haps!
Vi spiste på Gorms pizza, hvor pizzaen var virkelig god. Betjeningen var i og for sig også fin, men lidt for fast food agtigt. Selve food hall har et stort udvalg af madsteder, men det er igen sådan lidt McDonald's agtigt sted. Det er fint for en hurtig bid mad, men ikke et sted hvor jeg ville gå he
Bestilte fra hungry.dk d. 18. marts. Ventede 1 times tid, og da leveringstidspunktet så nærmede sig kom der en annullering fra restauranten? Hvorfor kom den ikke da jeg bestilte? Hvis I har lukket, skal der jo ikke stå I har åbent på hungry.dk Kiggede derefter på hungry.dk hvor der nu står I har luk
Kung Fu i Tivolis food halls varierer voldsomt i præstation. I aftes var misosuppen dejlig stærk og drysset med friske urter. I dag var samme ret en gang opvaskevand i udseende og smag. Sidestillet, var ingefær-lemonaden kraftig og godt krydret i går og i dag, tynd saftevand. Jeg kan kun anbefale
Masser af valgmuligheder og dejligt at kunne sidde udenfor og nyde sin mad. Vi var der til frokost, så der var plads, men det har før været vanskeligt til aften.
Maden er god og priserne er til at betale, men side pladserne er svære at få, men tak for det gode vejr d. 10 april, hvor vi ude fandt en dejlig lækrog med sol. Og nød vores gode mad.
Synes det er fedt at have sådan nogle steder, så man kan prøve smage andre landes mad. Den med jeg fik, smagte godt. Det var hurtig færdig.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures