Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant L'alsace

Restaurant L'alsace - København - Fotoalbum

Lækker god fransk mad, og fiskeretten jeg fik var simpelthen superb. Virkelig sød, venlig og opmærksom betjening. Hyggelig afdæmpet fransk bistro stemning.
Vi havde bestilt bord til den forkerte dag, men de venlige personale sørgede for et bord til os. Vi fik drinks, vin, østers, mv. Maden var lækker, betjenen var god, vi kommer helt sikkert tilbage.
Virkelig lækker mad. De to forretter (suppe og muslinger) var lige i skabet. Skaldyrsfad var som sådan også fint, der manglede bare lidt smag i hummerne. Lidt som pasta kogt i usaltet vand. Mange østers, pæne stoe hummere og lækre jomfruhummere, den manglende smag trak dog ned på en 4er
Vi er n familie på fire, som i torsdags havde bestilt bord kl 19 i Orangeriet. Vi blev meget venligt modtaget, og fik anvist et fint bord med udsigt til den smukke gård. Vi valgte menuen og den medfølgende vinmenu, og kan kun sige, at alt var perfekt. Meget venlig og opmærksom betjening, så aftenen
Sødt personale og hyggelige omgivelser. Lidt overprized i min mening, men især er det frækt, at de tager betaling for opfyldning af vores kande vand - selvom vi ikke bad om det.
En mindeværdig mad og vin oplevelse. Maden var smagfuld og tilberedt til perfektion. Hyggeligt og uformelt med mulighed for at sidde i baren, restauranten eller på terrassen. Den bedste service og meget professionelt. Jeg kommer igen.
Høj kvalitet på både maden og den service man får . Hyggelig stemning og et sted man gerne vender tilbage til
Afdæmpet og hyggelig stemning i restauranten. Betjeningen var helt i top - det samme var maden. En sand perle!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures