#}
Sluurpy > Restauranter i København > Norrebro Bryghus

Norrebro Bryghus - København - Fotoalbum

Lækkert mad, dog en smule stærkt efter min smag. Servicen er middel, vi skulle kalde på tjeneren for at bestille.. Glassene kunne også godt trænge til at blive rengjort og pudset lidt.
Super god oplevelse med deres 7 retter menu, med tilhørende øl til hver ret. Det kan kun anbefales
Var forbi til ølsmagning. Fantastiske faciliteter samt atmosfære. Lasse guidede gruppen igennem et væld af interessante og smagfulde øl, fra lys til mørk, med højt humør, god humor og stærk baggrundsviden. Dog var dagens største overraskelse æble cideren som vi sluttede af med. Smagte himmelsk!
Et meget anerkendt og pænt bryghus. Du skal være opmærksom på at de ikke har kommercielle øl eller sodavand. God øl smagning og meget historie om øl og brygning. Maden tilberedes pænt og smager ok - det var bare ikke for mig.
Positiv at de imødekommer en forespørgsel om en børne ret og deres tour menu var go især hovedretten var super go. Dog tænker jeg at børne retten til 245 kr virker lidt i den høje ende når en 3 retters tour menu koster "kun" 395 da børne retten kun bestod af friture stegt torsk og pommes frites. Ell
Krebsegilde er ikke pengene værd, en sløv omgang. En ud af de 2 tjenere der var på arbejde virkede ikke til at hun havde lyst til at være der og ydet ikke den service vi har fået når vi ellers har været forbi. Har været glad for at komme ellers, men i dag var en skuffelse, både mad og personale.
God atmosfære og venlig betjening. Desværre var maden alt for salt (smilende æg og frilandsgris). Heldigvis kan tørsten slukkes med glimrende øl.
Lækkert og anderledes smørrebrød - tak for det. Øl kan vælges i stort udvalg, men min favorit er Rød Ravnsborg. Lokalerne er knapt så spændende.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures