Nynne Lindhard
Lækkert, det er som de fleste andre mash steder intet nyt og eller anderledes.
Dog første gang jeg har hørt en tjener spørge om man ønsker en drink til 250 kr, da det jo er en dyr drink i forhold til de andre på koret til 200 kr. Lettere upassende, jeg tvivler på man bestiller mad for 1.000 kr pr næse og så ikke vil betale den 50'er ekstra for sin ønsket drink.. det kunne have været en sød information men så skal man ikke spørge om det okay ? Så kan man selv protestere hvis det skulle være tilfældet, det er jo ikke Jensen bøfhus man sidder hos.
Bartenderen den dag var lidt udfordret på ønske drinks, men fik lavet nogle virkelig lækre nogle.
Dog en lidt tam creme brulee.
Fik kun billede af 1 drink og desserten. Men resten af maden var virkelig lækker.
Alt i alt en god oplevelse 😊
Malik Trabado
jeg vide godt, at hvis man skal spise på mash, så skal man ikke spise burger.
Jeg syntes bare, at deres burger med :50% Kobe A4/A5 & 50% Dansk dry-aged, +40 måneders Comté, trøffel, pickle og trøffelfries, lyd så lækkert, men endte med, at være en af de dårligste burger jeg har spidst..... hvem ligger seriøst 3 pickles på en tallerken med en burger ved siden af ??? det manglet smag, det manglet bare det hele...
Simon Olesen
Altid godt, deres nye råstegte pak choi forret er rigtig god!
Sussi Mailund
Første gang på MASH, men bestemt ikke sidste. Vi fik menuen fra dinnerweek og den bestod af:
Lakseceviche med piment d'espelette, chili, pomelo, pinjekerner, lime og basilkum
Uruguaysk Ribeye, 250 gram, Særligt udvalgt kornfodret kvæg fra Uruguay . Håndskåret fritter og bearnaisesauce
Hvid chokolade panna cotta med solbærsorbet og marinerede mørke bær
Daniel Rostamzadeh
Maden var dejlig, men vores betjening startede først efter en god 30 minutter, hvorefter attituden generelt var lidt flabet. Afsluttende var regningen endda forkert. Kom igen
marianne hansen
Det var super godt, og sikke en god betjening lækker mad, godt koncept at man selv sammensætter sin menu 👍🎊
Andreas Hellgren
Maden var ok, men den manglende service trækker simpelthen hele oplevelsen ned på én stjerne.
Mark F
Mash Bredgade - flot og rummelig restaurant, rent og ordentligt. En smule kedelig i indgangen, og en smule industrielt.
God plads ved bordene, og gode behagelige stole.
Vi fik brunch, og den var god.
Der var diverse pølser, frugter, brød, stenalderbrød, omeletter (som en kok lavede til en, efter ens eget ønske), kager og meget mere.
Filterkaffen kunne være bedre, den var voldsomt stærk og grumset. Men alright, man vågnede af den ;-).
Vi kunne godt tænke os at besøge Mash Bredgade igen, dog ville vi nok ikke vælge at komme til brunch igen.
Alt i alt, en god oplevelse.
An error has occurred! Please try again in a few minutes