Louise
Besøgte Barr ifbm. dinnerdays/dining week, og måtte desværre gå skuffet derfra. På trods af at den normale dinnerdays pris er dobbelt op grundet Barr’s “fine dining renomé”, blev der sparet på kvaliteten af menuen hele vejen rundt.
Til forretten havde de sparet caviaren væk for en ret som ikke kunne bære det uden. Til hovedret fik vi sejt kød, der ikke var til at skære i og overkogte kartofler, som vi var nødt til at efterlade med kødet og de pærer som fulgte med. Ikke hvad man forventer at møde på så fin en restaurant.
Der blev ikke på noget tidspunkt spurgt ind til maden - vi var selv nødt til at gøre opmærksomme på problemet, og fik af vide at, “det var godt vi sagde det”. Bestemt ikke pengene værd og kommer desværre ikke tilbage til Barr.
Tjenerne er venlige omend ikke særlige opmærksomme Interiør og stemning er hyggelig, toiletterne var super beskidte. Pinligt for en restaurant i den kaliber.
Richard Baerends
Anden besøg i 2.5 år. Igen dejlig 4 retters menu med passende øl. Meget lækkert og god kombination. Smukt sted. Hvis man besøger CPH skulle men spise og drikke her ;)
Jean-Paul Guilbert
Stedet er OK. Betjening elendig. At den restaurant kan været anbefalet af Michelin er for mig en gåde. Vi har ikke bestilt andet end at vente. Efter at have gjort opmærksom på at vi kunne tænke os en øl, venter vi på en tjener i 10 mn. Derefter skulle jeg henvende mig til bar for at gør opmærksom på at vi stadig ventede på øl og spurgte om de var færdige med at brygge dem. Vi fik dem 5 mn efter. Utrolig dårlig service! En stjerne er faktisk for meget.
Jakob Laursen
Super smørrebrød - lækker øl. Kom for tartar(efter Berlingskes anmeldelse) men glemte billedet.. de to billeder er æg og rejer / Spegepølse (med nye kartofler)
Kamillo Anker
Fornuftig mad
BANKET FRILANDSGRIS
Schnitzel Wiener Art af sprængt gris med lun kartoffelsalat, porrer og smørsauce
STÅ PANDEKAGE
Blåbær med lavendelblomst, gran og mælkeis
Forbedringer: Trods der ikke var travlt til frokost var der nogen ventetid fra køkkent og på servicen. Når man ser billeder fra 2-3 år siden gøres der i dag mindre ud af anretningen.
Allan Schnack-Møller
Maden var virkelig god. Fik Cote de boeuf og Banket Gris (Schnitsel). Meget lækkert. Serveringen er slap og på højde med en baggårds café og ikke i tråd med stedets gourmet tilberedning. Musikken nærmest støjende og akustikken på en restaurant af den klasse kunne der arbejdes meget med.
Søren Risting
Er man på jagt efter smørrebrød, så er udvalget noget snævert, men man skal prøve deres schnitzel.
Prisniveauet er i den højere ende af frokostskalaen, men kvaliteten er også i orden.
STORT udvalg øl.
Niels Preysz
Afgjort en af de bedre restauranter i København, hvor der bliver gjort ekstra meget ud af at sætte maden i spil på nye måder. Vi fik en meget personlig betjening og fik et perfekt match mellem mad og øl/vin-menu. Tøv ikke med at bestille bord og få en moderne madoplevelse. Tak for mad!
An error has occurred! Please try again in a few minutes