Sluurpy > Restauranter i København > Lauras Bakery

Anmeldelser Lauras Bakery - København

Julia Emborg
Mest skuffende og dårlige fastelavnsboller skal man da lede længe efter! 28 kr for en fastelavnsbolle MED creme.. men indeni var den helt hul! Det så ud som om der var en som havde nyst til klister på siderne indeni, men ellers intet indeni - kun luft. Det er altså for ringe. Var inde og spørge om der var tale om en fejl - men næ nej, de sagde at alle bollerne var hule indeni... Ellers er det okay bager produkter, men overpris.
Rasmus Dahl
Lang kø idag i Torvehallerne. Det kan enten skyldes at Lauras produkter er super gode eller en ringe betjening. Det var det sidste viste det sig. Vi købte både kaffe, rugbrød, franskbrød og kager for over 200kr. Intet af det var pengene værd. Lauras bakery brander sig som værende et top bageri og priserne er derefter. Men kvaliteten kan slet ikke følge med, og bageriet må forventes at tabe kampen til alle mulige andre bagerier i de kommende år. Vi kommet ihvertfald aldrig tilbage.
Matilde Sommer Andresen
Altid rigtig god og smilende service! Lækre kager og virkelig god kaffe. Kommer der ofte, langt hyggeligere atmosfære end stedet overfor.
Ulla Mickelsen
Så tør og kedelig en kanelsnurre har jeg (heldigvis) ikke fået før. En lemon pie, der vist for længst havde overskredet sidste salgsdato. I fremtiden holder jeg mig langt væk fra Lauras Bakery
Jens Ananiassen
Tørre og kedelige snegle. Og det var ikke kun betjeningen, men også brødet. Betjeningen var MEGET langsom og ineffektiv og havde ikke meget styr på tingene. Jeg måtte bede personalet om at betjene mig istedet for at de var 2 om at betjene en kunde. Sneglene var ekstremt tørre, det eneste positive at sige om dem var chokoladen på den ene og cremen på den anden, men til 28 kroner stykket havde jeg forventet lidt mere. Den eneste grund til at de får 2 stjerner istedet for kun 1 er at de ikke var ligefremt uhøflige.
Charlotte Warming
Købte tebirkes. Tror ikke de var fra i dag. De var mega tørre. Lidls er meget bedre og til en anden pris. Øv for en oplevelse.
Jens Fynboe
Har lige oplevet den værste service nogensinde hos en bager. Det er ærgerligt, for plejer at købe både brød og kager hos Lauras. Men magen til arrongant betjening tror jeg ikke man finder andre steder. Måtte selv gætte mig til indholdet af brød og måtte selv pakke mine kager og brød i pose. Det nytter ikke at ansætte pæne høje lyshårede piger, hvis ikke de formår udøve blot en minimal form for imødekommenhed.
Maiken Camilla Haahr
Virkelig velsmagende varm chokolade og god frisk træstamme
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review