Sluurpy > Restauranter i København > Kalaset

Anmeldelser Kalaset - København

Christine Jeromin
Indkvarteret på Ibsens hotel, er det nærliggende at besøge denne lille men autentiske lidt hipsterlike cafe. Priserne bærer præg af lokationen men kvaliteten følger desværre ikke helt med. Jeg blev mæt og det var en ok burger, men genbesøger næppe. Stemningen og venuet er dog særpræget og hyggeligt, hvis man kan se bort fra det høje støjniveau som hurtigt kunne justeres med lidt tekstilmaterialer.
Michael Ewald
Virkelig skuffende snack! Købte en surdejsbolle med øko ost og hjemmelavet syltetøj, men fik en kold og tør “supermarked bolle” fra en pose og noget kedelig ost. Den hjemmelavede syltetøj var tynd og udelukkende hele og underkogte bær - alt i alt, en virkelig fesen servering. Kan ikke anbefales.
Hans K. Faartoft
Kalaset er en lille hyggelig kælder restaurant. Jeg gik bevidst herind, da jeg ved selvsyn ville se, om de dårlige anmeldelser holdt stik og jeg blev glædeligt overrasket. Væggene er prydet med gamle radioer, omslaget på menukortene er fra gamle skolebøger, man sidder på gamle skolestole. Der var lækker gammelt musik i højttaleren, som blandede sig med raslen af servicet, børnefamilien der snakkede, veninderne der sludrede, et seriøst forretningsmøde med to personer, min kammerat og jeg der ikke havde set hinanden længe og med grin, seriøs snak blandede vores stemmer sig med alle de andre lyde og bidrog til stemningen. Der var hygge fra det øjeblik vi kom derind eller rettere derned. Stedet er ikke handicapvenligt, grundet placeringen i kælderen, men fortvivl ikke, da de har udendørsservering. Vi bestilte og indenfor kort tid kunne vi nyde synet af pandekager og kaffe, og min vegetariske brunch. Portionerne var lige tilpas, tog sig godt ud på tallerken og var velsmagende. Personalet var kompetente og venlige selvom de denne fredag formiddag d. 5/11-21 havde travlt, med næsten fuldt hus. Kalaset var på alle måder en god oplevelse og kommer derfor ikke til at være en engangsfornøjelse. Jeg vil glæde mig til næste besøg😊
Susan Eriksen
Desværre en skuffende oplevelse. Vi prøvede deres klassiske brunch, hvor vi fik mad, hvor nogle af tingene var kolde (pølserne) og brødet kedeligt. Tjenerne virkede forvirrede ift. hvem der skulle have hvad i restauranten og virkede lidt ligeglade. Betjeningen i baren var en tjener, som virkede træt og ligeglad også. Man kan komme langt med et smil, men ikke eneste smilede og hvor man følte sig velkommen. Havde læst de mindre gode anmeldelser inden og tænkte, det måske var overdrevent, og jeg skriver det ikke normalt. Men følte mig faktisk snydt denne gang ift. de penge, jeg gav og det jeg fik.
Julie
Jeg plejer at elske Kalaset og deres veganske brunchtallerken og det er suverænt det sted, jeg har spist allermest brunch i København (15+) gange. Mængden og kvaliteten er dalet lidt, siden jeg første gang besøgte stedet for 7 år siden, men det har fortsat været et besøg værd. I dag fandt jeg dog ud af, at de helt har fjernet deres brunchtallerkner fra menuen og nu i stedet kører med en vegansk brunch bestående af en hvid bolle med scrambled tofu, to falafler, noget rødebedehummus og lidt grøntsager ved siden af. Det smagte okay, men ikke noget jeg kunne finde på at bestille igen, hvilket er virkelig ærgerligt, da Kalaset som sagt i årevis har været mit go-to sted for brunch, og jeg har anbefalet det vidt og bredt. Den ændrede brunch er klart et minus og derfor vil jeg ikke længere kunne anbefale stedet til andre, der ønsker en vegansk brunch. Betjeningen er altid venlig, men musikken er skruet en anelse højt op. Akustikken er ikke for god i rummet i forvejen med de mange glade gæster og musikken plejer ikke at være så høj, så jeg forstår det ikke helt. Summa summarum må finde mig et andet brunchsted, men jeg kommer nok forbi igen engang til en kop af deres gode kaffe.
Miriam Møller
Lang ventetid, kold og kedelig mad. Vi ventede 45 minutter på to retter mad. Da vi fik maden, efter jeg var inde og spørge efter den, var den kold og rimelig smagløs. Stedet er sikkert fint til en kop kaffe, men det kan virkelig ikke anbefales at bestille mad :(
Lars Lyhne
Maden er meget god og billig. Stedet trænger til en kærlig hånd .. også selvom Kalaset er "shabby chick". Rengøring af wc er ikke ok. Kan døren låses?
martin Haupt Johannsen
Fint nok, fik kun en kaffe så ikke meget at vurdere på.
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review