Sluurpy > Restauranter i København > Sticks'n'sushi

Sticks'n'sushi - København - Fotoalbum

Maden var god og spændende. Vi var især glade for forretterne, den hvide fisk med ris og miso suppe var god og de små kyllinge paneret kyllinge stykker var gode og laksen retterne var lækre. Vi havde en god aften og service var god og hurtig. Bestemt et besøg værd.
Altid meget høj kvalitet på sushi herfra. Vi spiste på stedet og fik top betjening. En dampvarmet vadkeklud til hænderne og så var vi klar. Oplevelsen blev hjulpet på vej af happy hour på cocktails, så god stemning.
Udemærket Sushi. Personalets forståelse for en gæste forståelse var langt hende at hente. Selv om vi havde købte én menu med flere serveringer og en god flaske vin sad vi med fornemmelsen af at man grene ville hurtigt af med os. Fra kl 21:35 til 21:50 var der fire tjenere forbi for at spørge om alt
Super god sushi, hyggelig atmosfære og venlig betjening. Det er virkelig i top 3 over bedste sushi jeg nogensinde har spist. Kan klart anbefales.
Fin sushi, men når tjeneren begynder at vaske bordet af når man spiser ryger der stjerner
Super lækker og frisk sushi. Uden tvivl det bedste i byen, af hvad jeg har smagt. Sticks hvor ingen andre kan følge med også. Utrolig godt og skarpt, uden overhovedet at virke standardiseret af at være en lidt større kæde. Meget fin service, der var der når de skulle være der, og var utrolig søde og
Ikke en hyggelig atmosfære, utroligt dårlig akustik i rummet, så der var meget støj! Maden var der ikke en finger at sætte på, virkelig lækkert! Betjeningen ligeledes.. utrolig sød og opmærksom på os.."
Virkelig lækker sushi og sticks.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures