#}
Sluurpy > Restauranter i København > Fleisch

Fleisch - København - Fotoalbum

Maden var fin - dog en smule kold - men det var ikke nogen god oplevelse at blive placeret i baren, hvor der var så lidt plads til bordene, at gæster og tjenerne bumlede ind i en
Service og mad var god - og priserne fulgte i dén grad med. Jeg synes 500+ kr for frokost (incl. drikkelse) er for meget, men der er vel andre som er rigere end jeg, som synes det er helt okay...
Virkelig god service, god mad og lige det ekstra man leder efter på en god restaurant.
God service og imødekommende personale. Jeg fik deres New York Strip med pomfritter og bearnaise sovs. Det var det absolut sejeste kød jeg har fået serveret på en restaurant, helt og aldeles uacceptabelt. Rent til grin i forhold til den pris man betaler. Ekstremt skuffende.
Kæmpe tommel op herfra! Tjeneren havde max styr på vin. Maden kom hverken for hurtigt eller for langsomt. Regningen var på bordet i samme sekund som vi bad om at betale. Absolut et besøg værd.
God mad og service dog irriterende at tjenerne ikke er opsøgende. Da vi spørger efter dessert er vores tid gået.
Vi fik Roastbeef og Hønsesalat som smagte virkelig godt. Fremstod hjemmelavet og helt frisk. Betjeningen var også helt i top, meget sød og rar. Vi kommer gerne igen.
Fik en kaffe og cola samt en regning på 1790 kr. Regningen blev ændret men uden et undskyld eller forklaring. Sidder med en fornemmelse af, at "gik den så gik den" - men den gik ikke denne gang!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures