#}
Sluurpy > Restauranter i København > Bertels Salon

Bertels Salon - København - Fotoalbum

Har rejst meget i USA🇺🇸😉! Jeg kender en god Cheesecake, når jeg møder én 😂. Og på Bertels Salon, kan de fanme lave Cheesecakes, så englene synger😘! Bør opleves👍❤️👍! Hvad du ikke kan spise kan du få med hjem 😉! De er vant til Take-Away!
Kæmpe udvalg af utrolig lækre cheesecakes
Synes de var ret okay, men synes ikke jeg kan sige de de var specielt gode de smagte ikke af særlig meget, så synes måske de er hypet lidt op? Eller også så ved jeg bare ikke meget om cheesecakes måske.
Lækre cheesecakes, meget tynd cacao og pas på med gavekort der, de snyder dig, du får intet tilbage, selvom det du køber er langt under gavekortets værdi, aldrig oplevet det før, grrr!
Lidt kedelig og ringe værdi for pengene. Key Lime var en smule tør og grynet, ikke lækkert cremet... Havde forventet noget mere...
Lækker cheesecake. Jeg valgte en Black Cheesecake, med skovbær og rom. Det er en meget hyggelig café. Udefra snyder det, men når man kommer ind er det et charmerende sted med indretning af gamle vinduer og døre. Hvid man er heldig er der en ledig plads på trappen.
Et meget dejligt sted med hyggelig stemning med virkelig god kage og kaffe
Bertels Salon et et stort kagested, pakket ind i en meget lille forretning. De har store stykker, og hvis hvis man ikke er til cheesecake, skal man holde sig væk. Jeg synes det er irriterende at man skal købe flaskevand og ikke kan få et glas gratis til kaffen. Lagkagesortimentet er stort, men det m
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures