#}
Sluurpy > Restauranter i København > Mikkeller & Friends

Mikkeller & Friends - København - Fotoalbum

Kyndig bartender valgte tre lækre øl til mig som som komplimenterede hinanden. Tak for fine smagsoplevelser. Toilettet var desværre virkelig ækelt.
Utrolig dårlig service, manden bag baren kiggede bare underligt på en når man hilste og virkede i det hele taget sur hver gang. Priserne er i den høje ende for specialøl.
Jamen Jamen et MUST for alle øl elsker 😊 Husk godt håndværk koster 🤑 Jeg prøve deres blåbær øl... damm fantastisk for mig
Fed bar med er godt udvalg af ca. 40 haner hvor der serveres en masse spændende øl. Godt indrettet med mulighed for at sidde udenfor :)
Det er et fint og hyggeligt sted med masser af gode øl. De fleste øl er (selvfølgelig) fra egne bryggerier, men der er også andre spændende brygge i hanerne. Der er også et lille udvalg af ikke-alkoholiske drikke...
Baglokalet er et sort hul af ens penge på lommen med flere timers øljagt gemt i sig. Dejligt sted med skøn stemning. Og en masse øl ud over det sædvanlige.
En af landets mest kendte bryggere, og der var selvfølgelig forventningen om at kunne få en ret speciel øl her. Stedet var en moderne og hyggelig kælderbar, som gik i en vinkel med baren i centrum. Godt besøgt, og det var let at komme i snak med andre, der også stod og studerede skiltet med udvalget
Dyr gløgg 240 kr for 3 dobbelt glas. Smagte brændt og meget dårligt. Føj! Aldrig mere Mikkeller. Kan ikke anbefales. Skuffende og dyr.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures