Peter Christensen
Når kulturen er lukket ned er det skønt at nogle spisesteder gør en ekstra indsats på trods af svære vilkår og åbner for gode oplevelser.
Lørdagens sene frokost på Restaurant Palægade var en virkelig god oplevelse. Smørrebrød i absolut særklasse. Deres håndpillede rejer på toast med friteret æg og caviar var især god. Derudover en røget sild med kartoffelkompot, en spændende anretning med helleflynder, oksekæbe og brændt kål og afsluttet med kaffe samt en lækker dessert fra vognen.
Betjening og service i top. Maden kom i det helt perfekte tempo.
Frederikke Grand
Spiste der udenfor til frokost. Det er lidt pricey, men sådan er det. Både min veninde og jeg fik 2 madder. Det var passende. Jeg fik en krydrersild og en fiskefilet med remo, min veninde fik en kartoffelmad og en hønsesalat. Maden var super lækker og i gode portioner. Betjeningen var også ganske fin. God oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen.
Henrik Kjeldsholm
Pragtfuld restaurant. Velsmagende mad og fantastiske vine. Meget opmærksomt personale. Vi havde en pragtfuld aften
Mathias Dejgaard
Lækkert smørrebrød og god betjening. Ok priser.
Lars Jellestad
Maden er altid glimrende på Palægade, hvilket også var tilfældet ved vores seneste besøg. Her blev madglæderne dog overskygget af et personale, der stort set lod os passe og selv - vi fik lov at vente 50 minutter efter 2. servering og måtte spørge efter desserten to gange, indtil det til sidst var blevet så sent, at vi skulle afsted. Vi blev mødt med undskyldninger om, at man var overvældet af et større selskab, men da var skaden sket, og det ændrer ikke på, at den slags ikke er acceptabelt på en smørrebrødsrestaurant, hvor man betaler 3000 kr. for en frokost til 4.
Johnny Pedersen
Dejligt smørrebrød, klassisk med et lille tvist. Pæne madder, dog ikke kæmpe store som man ellers ser andre steder. Meget velsmagende, med friske råvarer og flot anrettet. Venlig og effektiv betjening. Vi var fire voksne til frokost, og fik alle tre madder, som var en passende mængde.
Lille My “Chief”
Udmærket frokost retter. Lidt i den dyre ende. Lækkert personale. Gode vine hvis du griber dybt i lommerne og det gjorde vi.
Michael Emdal Axelsen
Vi fik restauranten anbefalet i aftes af tjeneren på Kong Hans kælder. Så vi reserverede et frokost bord til idag. Vi ankommer ( i shorts og kedelige t-shirt ). Det resultere i at vi bliver ignoreret og bliver bedt om at vente. Efter ca. 15 min. Hvor flere tjenere gentagende gange passerer os for at ordne borde og tage i mod andre gæster, ankommet efter os og stående bag os. Går jeg ind i restauranten og fortæller at de gerne må annullere vores reservation. Vi bliver ønsket en forsat god dag ….
An error has occurred! Please try again in a few minutes