John Burce
Morten P. Ortwed og restaurant Köd’s personale har styr på Maden – og ikke mindst alt det andet 🙏🏽
God mad og min udsigt var fantastisk 🥰😉🔥
En af de bedste oplevelser og koncepter på en søndag “Sunday Roast “. Vi var imponeret over hvor hurtigt vi fik vores mad. Fra vi bestilte, til den var der, gik der under 15 minutter. Helt sublim service. Ligegyldigt hvilken tjener der betjente os, var de meget professionelle, opmærksomme og meget søde. Kommer helt bestemt igen de varmeste anbefalinger herfra og Tak til Magnus for at sørge for os ( De var gode de special cocktails )🙏🏽😊🎉
anette jensen
Købte en treretters menu, forret og dessert var lækkert.
Men det som man skulle mene i kredsede mest om, var ikke andet end fedt og sener.
Jeg blev meget ærgerlig over min bøf og det var ikke meget af det der kunne spises.
Ærgerlig oplevelse når man forventede at få en lækker steak.
Flemming Hansen
Hyggelige omgivelser. Venligt personale . Hurtigt servering fra bestilling til første ret kom. Maden var rigtig god.
Pernille Wolf
Vi havde glædet os til en dejlig middag ude, og havde høje forventninger til Köd København, særligt fordi min mand havde haft en god oplevelse på Vesterbro.
Vi bestilte snack, bobler, menu og vinmenu. Vi sad i kælderlokalerne.
Indretning og stemning er meget café-agtig og det har nok desværre sat stemningen ret lavt fra starten af. Bobler og hvidvin var ret skuffende, rødvin var ok og cocktailen var en lidt vandet oplevelse. Forret var fin (ravioli) men bøffen var højst middelmådig og desserten tror vi ikke engang indeholdt vanille (creme brulee).
Ift. prisniveauet (vi betalte cirka 1600 kr) og det generelle kvalitetsniveau i København havde vi forventet en del mere.
Ærlig talt, den dyreste turist-café oplevelse jeg nogensinde har haft.
Martin Harild
Maden var fin måske lidt mere smag i
bøffen, men fint tilberedt. Flinke tjener men der var ikke rigtigt styr på ret meget. Vi var heldige de missede kun vores rødvin til bøffen. Andre fik ikke deres forretter, så en lidt kaotisk oplevelse. Vi sad i kælderen hvor akustikken gør at det er nemmere at hører hvad der bliver sagt 2 borde væk end den der sidder lige over for en. Jeg kan ikke udelukke at jeg vil komme igen men det er ikke det første sted jeg vil vælge
Olivia Prejs
Virkelig god service, rigtig venligt personale. Ventetiden på maden var overraskende kort! Noget af det bedste kød jeg nogensinde har fået, og heller ikke til de højeste priser i byen. Jeg kan varmt anbefaler stedet (og deres pomfritter med trøffel samt deres Japanese black)! :) Mine forældre og kæreste var ligeledes meget meget tilfredse.
Mathias Jensen
Blandet oplevelse. Der var run på, også selvom vi først havde bord 21.15, det afspejlede sig tydeligt i ventetiden på service.
Vi havde æren af tjeneren Emilie, super sød og smilende, intet at komme efter der.
Forretten faldt på tatar, den var spot on - til den lille side, men sådan er det jo. Side dish var en tomat salat, fuldstændig ligegyldigt for at sige det lige ud.. Halvdelen af tomaterne var maste og 'smattede' og dressingen var ikke rigtigt til stede. Bøffen var perfekt tilberedt men der manglede smag. Synes ikke helt priserne matcher kvalitet her desværre.
Vi fik er par gratis shots som tak for godt humør, bonus point ;-)
Kenneth Moe
2½ stjerne (kunne man desværre ikke vælge). Meget middel. Maden var fin. Fin kylling, dog med blød skind. Relativt tør roast og en latterligt god mørbrad. Fritterne var gode og det samme var bearnaise.
Vi fik ikke #2 sovs som lovet på bordene. Desert var fin men kunne godt have klaret lidt mere luft ovenpå sådan en tung menu.
Flinke tjenere som dog rodede lidt i det da de var 2 på vores bord som gentog menu osv men alt i alt en fin oplevelse. Meget åbent/offentlig seating til et selskab på 20 som ellers anmode om lidt mere intimitet.
Alt i alt en semi oplevelse som ikke gentages herfra selvom tjenerne gjorde sit. En rodet oplevelse.
An error has occurred! Please try again in a few minutes