Sluurpy > Restauranter i København > Restaurant Tight

Restaurant Tight - København - Fotoalbum

Hyggeligt sted med meget sødt personale der fandt et bord til os, selv om det havde været umuligt, at bestille - til en travl fr. aften. Den Cappucino og Tiramisu vi nød var til topkarakter.
Behagelig stemning og lækker mad. Denne menu var til DinnerDays men vi kommer helt sikkert tilbage.
Super behagelig atmosfære, mad og service der bare spiller til UG 👍🏻 Kommer meget snart igen 🙂
Fantastisk lækkert mad og drikke. Virkelig god service og god stemning på restauranten. Priserne var rimelige og det værd.
Super hyggeligt sted med god mad og betjening. Trak dog lidt der hvor vi sad.
Super cool sted med mange små lokaler. Vi sad lige ved baren, med åben frontparti til gaden, en sommeraften. 👍 Super god mad, til fornuftige penge. Vi fik: Venison carpaccio super mørt. Surf n Turf, smagte fantastisk. Chocolade Ganache mums. Deres Espresso Martine er fantastisk, bedste ever. De brug
Vi var 6 personer lørdag aften, fin betjening , god mad indtil 3 af os havde bestilt Angus striploin, sej uspiselig. En god ide at sende kokken på et kursus, eller måske have købt noget ordentligt kød. Synd det var ellers en god oplevelse.
Dejligt at finde en lidt afsides beliggende restaurant i København, som viste sig at være intet mindre end fantastisk. Helt igennem skøn oplevelse, med den bedste service og top lækkert mad. Klart et besøg værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures