#}
Sluurpy > Restauranter i København > Frenchy

Frenchy - København - Fotoalbum

Dejlig og autentisk brunch. Lille hyggeligt sted!
Super hyggelig café, ikke for proppet med mennesker, god kaffe og service. Og musik fra soldaterne udenfor, hvis du er der på det rette tidspunkt ;)
Åh hvor dejligt, at det ikke er noget påtaget koncept. Her er bare indfødt fransk med charmerende betjening og gode ting på menukortet. Et sted man føler sig tilpas og nyder at være.
Maden på Frenchy er autentisk fransk. Menukortet er kort og præcist. Alt vi fik var rigtig godt og vel lavet.
Super lækker brunch, samt betjening og rimelige priser, fik desværre ikke taget et billede, men lækker sammensat, kommer helt sikkert igen
Idéen med en fransk restaurant lyder indbydende! Tjeneren snakker dansk med stærk fransk accent = Jeg føler mig hensat til en cafe i Paris. Settingen er rigtig god! Det fede stopper når maden kommer. Maden tager "fransk" tid at lave, ok, det er en del af det kulturelle. Men maden er meget jævn og ke
Hyggeligt sted og en ganske udmærket brunch tallerken, som ikke var specielt sofistikeret men smagte fint. Kaffen var glimrende.
Hyggeligt sted og god atmosfære. Vi fik flutes med ost og tomat. Det var altså under middel og virkede mest af alt som en microbølge opvarmning. Sprød fransk baguette var langt væk her.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures