Sluurpy > Restauranter i København > Café Patina

Café Patina - København - Fotoalbum

Lækker autentisk græsk mad og venlig betjening. Stemningen var hyggelig og jeg havde en følelse af at være taget en smuttur til de græske øer på et par timer. Bedste græske restaurant jeg har været på i København. Jeg kommer gerne igen.
Autentisk græsk spisested. Alt er traditionel græsk mad og vin, vellavet og velsmagende. Dejlig betjening af både Stella og Erik, der driver Café Patina. Varme anbefalinger herfra.
Fantastisk dejlig græsk mad, og søde og smilende personale. Simpelthen et besøg værd
Dejligt sted med autentisk græsk mad og god stemning. Værd at besøge.
Tusind tak for en vidunderlig oplevelse med fejring af min fødselsdag, sammen med min kone - 2 sønner og den enes kæreste. Havde virkelig glædet mig til at genopleve den vidunderlige græske mad og stemning. Maden var de græske guder værdig og den meget personlige service - og hyggesnak -gjorde - at
Et virkeligt godt sted til en autentisk græsk oplevelse. Olivenbrødet er boget af det bedste jeg har smagt i mit liv! Kødtallerken var lækker og en god måde at smage forskellige retter. Deres dolmades var også gode, men MEGET små.
Super dejlig mad og betjening. Prøv det, i bliver ikke skuffede.
Virkelig lækker autentisk, græsk mad i hyggelige omgivelser og med god betjening. Kan varmt anbefales, hvis du savner middelhavskøkkenet
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures