Sluurpy > Restauranter i København > The Pescatarian

The Pescatarian - København - Fotoalbum

Super hyggelig sted, rigtig lækker mad og vin. Tjenerne gjorde super godt!
Uovertruffen smag, en fryd for øjet og en oplevelse, der tilfredsstiller samtlige sanser ud over det sædvanlige. Virkelig, virkelig lækkert... og jeg er normalt ikke engang til fisk. Absolut verdensklasse! Tak for mad til Pescatarians enormt søde og kompetente folk :o)
Vanvittigt lækkert mad😀 Et ungt team, som er passionerede og ekstremt dygtige
Super lækker mad. Spændende anretninger med omtanke. Meget opmærksom og venlig betjening. Prisen overkommelig. Et minus er dog, at de tager en god sum penge for postevand. Det synes jeg restauranten er for god til. Glæder mig til endnu et besøg.
Det er ubetinget det bedste restaurant jeg nogen sinde har været på. Maden var spændende, vel smagende og lækkert anrettet. Personalet er meget vidende og gode til at fortælle og forklare også hvis man spørger ind.
Meget anbefalelsesværdigt🙌👌👍 Rigtig gode retter👌 - især den med blæksprutte, og den med søtunge (det har også noget at gøre med de to lækre saucer der var til😋) Virkelig god og behagelig betjening. Vi "klagede" over størrelsen på søtungerne, da de ikke var tæt på at have samme størrelse. Dette blev
Havde en rigtig god oplevelse - dejligt med en masse fisk, og rigtig flotte serveringer med god smag! Super value for money og også flotte lokaler! Kommer helt sikkert igen
Dejlig restaurant med rigtig fin frokost. Top betjening og flotte lokaler.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures