Sluurpy > Restauranter i København > Smagsløget (vesterbro)

Anmeldelser Smagsløget (vesterbro) - København

Nikolaj Petersen
Rigtig fine sandwich med gode råvarer. Prisen er i den høje ende, men de er også store. Eneste minus - man kan ikke rigtig sidde ned. Der er kun nogle få pladser.
Brian Goodman
Rigtige gode sandwichs med råvarer i topkvalitet. Hvis man ikke er skrupsulten så kan man sagtens dele en sandwich da de er rimelige store. Der er ikke mange siddepladser, så forvent ikke, at du kan komme til at sidde ned og spise. Pladserne udenfor har varmelamper. Stedet er populært, så ventetiden, da vi besøgte stedet, var en halv time.
Mette Johannsen
Min kæreste og jeg tog hen til Smagsløget for første gang i dag for at prøve deres veganske sandwich med falafel. Vi fik dem efter lidt ventetid, og vi var som udgangspunkt meget imponerede over størrelsen og det farverige, friske indhold. Da vi gik i gang med at spise, var det dog en ret kedelig oplevelse. Mængden af falafel i falafel sandwichen var at sammenligne med antallet af rejer i en rejeost. Der var simpelthen én lille flad og tør falafel per halve sandwich - og en halv af disse sandwich er virkelig stor. Vi var mætte efter at have spist en halvdel hver, og fik vores anden halvdel med hjem. Her måtte vi konstatere, at der også kun var én lille tør flad falafel i. Og min kæreste fik dertil en ubehagelig oplevelse, da han havde siddet og tygget lidt og til sidst måtte tage et 3 cm stykke ru og underlig plastic ud af munden. Vi kommer ikke igen, og anbefaler det desværre ikke. For os var det en meget kedelig oplevelse. Vi kan jo dog ikke udtale os om de øvrige sandwich - kan ske de er bedre. Men nok stadig med fare for plastic (og evt andre ting).
Alex Nielsen
Byens bedste sandwich nu også på Vesterbro, hvis man ikke har prøvet dem så gør det.
Rune Søndergaard
Er du i København? Har du lyst til sandwich? Så er svaret på dine bønner her! Bedste sandwich og flink service, alle pengene værd og kommer helt sikkert igen!
Alexandru Novac
Flæskesteg sandwich 5/5 👌
Peter Bachmann
Mega lækre og store sandwich. Kan klart anbefales hvis man er sulten. Det tog ca. 10 minutter at få maden da jeg bare kom ind af døren, det var hele ventetiden værd. Det er de lækreste sandwich i byen, kvaliteten på råvarerne er i top. Det skal prøves! :-)
Jasmin Friis
Første gang vi bestilte sidste jul fik vi deres jule sandwich med and og nogen fik med flæskesteg og de var super lækre og vi blev ringet op af ejeren og tilbudt gratis sodavand pga 30 mind ventetid⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anden gang var starten lige inden de her julesandwich blev taget af menuen igen, denne gang syntes vi allerede de havde mistede en smule kvalitet men de var stadig fine og blev mæt af en halv ⭐️⭐️⭐️⭐️ Så i går bestilte vi 4 flæskestegssandwiches og en kyllinge sandwich og vi fik da maden til tiden men kun 3 ud af 5 sandwiches og på de to flæskestegs sandwiches vi fik var der ekstremt lidt rødkål, bløde svær på de fø svær der var og resten af sandwichen var bare tør, kedelig og smagsløs. Hvordan man glemmer 2 ud af fem sandwich kan jeg heller ikke forstå 🤷‍♀️ Men en ærgelig oplevelse, der gør man ikke kommer igen⭐️
Acai-skåle Agurkesalat Alfredo And Andeconfit Asiatisk fondue Aubergine Baconsandwich Bagels Baguette Bangers And Mash Bars Bento (madpakke) Bibimbap Blæksprutte Blæksprutter Bolognese Bouillabaisse Bretonske boghvedepandekager Brunch Bruschetta Buffalo wings Burger Burrito Bøf med pommes frites Bøfsandwich Bøftatar Cannelloni Carmela Ceviche Charli Cheeseburger Cheesecake Chiligryde Chilikylling Chokolademousse Churrasco Clubsandwich Confit Coq au Vin Couscous Creme Brulee Crepes Croque Madame-sandwich Croque Monsieur-sandwich Dim Sum Donburi (risret) Döner-kebab Donuts Dumplings Eclair Eggs Benedict Entrecote Express pizza Fajitas Falafel Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe Focaccia Foie gras Franske makroner Frokost Frølår Glas noodle salad Grøn karryret Gulerodskage Gyros Gyros med gris Halloumi Hamburgere Havkat Helleflynder Hestebønner Hotdog Hummer Hummersandwich Hummus Is Iskaffe Italian Beef-sandwich Italiensk is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kaviar Kebab Knafeh nablsia Knivmuslinger Kobekød Koreansk stegt kylling Krabbe Krabbefrikadeller Krebs Kroketter Kulmule Kylling og vafler Kyllingesandwich Kyllingevinger kød Kødboller Laks Lam Lammekoteletter Lasagne Lufttørret skinke Makaroni med ostesovs mango Marengs Meat mexican food Morgenmadssandwich Moussaka Muslinger nacho Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pad thai-nudler Padron-pebre Paella Pandekager Pasta Pasta alla carbonara Pattegris Pho Pizza Poke Bowls Polenta Pommes frites Porchetta Pretzel Ramen (nuddelsuppe) Rejer Ribben Risotto Ristet brød Roastbeef Rogn Rød karryret Rørt tatar Salat Salat med gedeost Saltimbocca Sandwiches Schnitzel Shake Shawarma Skaldyr Skaldyrsplatte Smørrebrød Snegle spagetti Spaghetteria la perla Spaghetti Steak Stegt flæsk Stegt torsk Stegte ris Sukiyaki og shabu-shabu (fondueretter) Surf'n'turf Svinekæber Svinemørbrad Tacos Tagliatelle Tandoorikylling Tapas Tataki Tempura The Tikka Masala Tiramisu Tomatbrød Tonkatsu (panerede koteletter) Torsk Tortillas Tun Tyksteg Tærte Udon og soba (hvede- og boghvedenudler) Unagi og dojo (ål og smerling) Vafler Vafler og pandekager Vagtel Vandbakkelser Vegetarburger Yakitori (grillede kødspyd) Æbletærte Æggekage Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review