Sluurpy > Restauranter i Korsør > Restaurant & Cafe Vandkanten

Anmeldelser Restaurant & Cafe Vandkanten - Korsør

kathrineaa
Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det. Maden var direkte klam. Ham der tog bestilling forstod ikke rigtig hvad der blev sagt hvilket også resultede i vi ikke fik det som vi bestilte, dette kunne man måske overleve hvis ikke det var fordi maden var så ulækker, ikke et sekund i tvivl om at en del af fdevarene ikke var friske. Ad en ulækker omgang. Spis ikke her med mindre i ønske en mad forgiftning.
Tina guldager
Tjener der er så dårlig, de stiller beskidt service fra andre kunder på bordet hvor der sidder nogen og spiser,samt har serveret forkert mad til to gæster de sad ind over maden og talte og ventede til det blev fjernet igen og der tog tjener den og gik direkte over til den kunde med maden,der havde bestilt og det er ikke ok , slet ikke i Corona tider. 😠🤔🤮
ebbe hagensten
Udemærket mad.
Simon Meier
Virkelig dårlig mad og ligeledes dårlig stemning. Maden er under al kritik. Bøffen var rare, selvom bestilt medium, dagens kartofler er frosne kartofler, sovsen er færdig lavet, og de 4 stykker grøntsager der fuldte med var plasteret under sovsen. Kan lave en bedre bøf og sovs til den halve pris derhjemme. Atmosfæren er tættere på et værtshus. Der er spilleautomater i hjørnet, sjusket bar i midten, og jeg har set personalet sidde og ryge inden i butikken før åbningstid. Kort fortalt, jeg kommer aldrig igen. Havnegrillen laver et bedre måltid!
Trine Bang Nielsen
Maden var ok. Men ventede over 1 time på at få den serveret. Trods vi var de eneste gæster på spisestedet da vi bestilte mad. Maden blev serveret i hop og spring. Da andre gæster, som var kommet efter os, begyndte at få deres mad serveret, henvendte vi os til tjeneren og spurgte om hun var klar over, at der stadig var 2 personer ved vores bord der manglede mad. Det sagde hun Ja til. Da der var gået yderligere 20 min, gik vi ind og spurgte efter vores mad og først dér, gik det op for dem, at de havde glemt de sidste 2 retter!!!
Pil Jonas
Frygtelig mad og frygtelig betjening, når man gør opmærksom på det. Vi var 4 spisende gæster og ingen af os kunne spise maden, som virkede skadet. Ejeren var ligeglad og sagde at vi kunne spise det eller lade være. Vi lod være og kommer aldrig tilbage.
Kim Jensen
Altid lækre pizza, venlig betjening og hyggelige omgivelser
Mads Jensen
Maden kommer ikke samtidig og 76 kr for en burger der var så ristet det kunne have været kul
Helstegt pattegris stegeflæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review