Sluurpy > Restauranter i Kongens Lyngby > Geppetto's La Cucina

Anmeldelser Geppetto's La Cucina - Kongens Lyngby

Josephine M.S. Wiesener
Gennemsnitlig mad. Hverken mere eller mindre end hvad man vil forvente af et standard pizzaria. Serviceniveauet halter derimod, da de åbenbart ikke kan finde ud af, hvornår de selv har åbent. Jeg har gentagende gange bestilt mad, hvor restauranten står som åben, men efter noget tid annulleres ordren, eller jeg har måttet tage kontakt til Just Eat, fordi de så ikke har åbent alligevel og ikke er til at få fat på. På Just Eat står der et sæt åbningstider, på Google et andet og på Facebook noget helt tredje... Min anbefaling: gå et andet sted hen. Der er andre ubemærkede pizzeriaer i nærheden.
Hamza Abdi Mohamed
Fantastisk sprød men også blød brød, med et suverænt lag tomat sauce og det bedste kebab. Om det er take away, delevery eller hvis du spiser derhenne, vil du altid få den bedste service. - De kommer altid til tiden - Prisen er lige til passe - Stedet er hyggeligt - Og maden fejler aldrig. Lederen er hårdt arbejdende og vælger super gode medarbejdere, som får gjort arbejdet til det fineste niveau. Man vil kunne se at stedet er fyldt med glæde og entusiastiske mennesker. Differently recommended👌🏿
August Cornelius frost Schilling Hedegaard
Deres Deep-Pan pizzaer er ikke deep pan, de virker som om de bare er bagt i en ovn. De reklamerer med gratis leveringer til kollegier og DTU, og studierabat, på deres menu, men det der ikke står nogle steder er at man skal ringe og bestille for at få dette. Det ligner på menuen at man skal bestille online for at få det, så jeg blev råbt op af ejeren fordi jeg nægtede at betale fuld pris når de bruger misledende reklame! Og den tekst der står på menuen om hvor meget de værdsætter god mad og gode råvarer etc. Stemmer ikke overens med smagsoplevelsen.
Montuella Nang
Fint sted, ejeren er ikke særlig service mindet. De holder nogen gange bare lukket, uden at de har skrevet det på deres hjemmeside eller på døren :( maden er dog til 4-5, her går de ikke på kompromis.
Kim steentofte
Der er ikke meget smag i de pizzaer.
K Talbi
Super betjening. Fantastisk at de tilbyder glutenfri brød, det smagte fint. Dog var bunden (brødet) blevet lidt tørt, nok fordi den var meget tynd, og har fået for meget.
Jacob Andersen
Pasta der smagte af mel .og pizza som så godt ud ,men manglede smag. og personale der ikke var til at forstå . Ærgeligt
Andreas Novella Olsen
God salat pizza m/ kebab men der var desværre ikke så meget fyld på.
Burger Fisk Karryret Kødboller Laks Lam Oksekød Pasta Pasta alla carbonara Rejer Salat Sandwiches Smørrebrød spagetti Tacos Tapas Ugens frokostmenu
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review