Sluurpy > Restauranter i Kongens Lyngby > The American Burger & Steak

Anmeldelser The American Burger & Steak - Kongens Lyngby

Mads Kieldsen
Vi tog et hurtigt frokost visit en tidlig fredag eftermiddag , og bestilt en frokost menu . Tjeneren var imødekommende og i godt humør. Min kæreste og jeg lever efter Keto-diæten og spurgte derfor om at bytte kartoflerne med en salat . Det fik vi med et smil og forståelse. Bøffen var fint medium stægt, dog blev vi ikke spurgt hvordan vi ville have den . Bearnaise var lækker. Tzatzikien, var afstemt med agurker og dild , men manglede et godt skud hvidløg . Næste gang vi skal til Lyngby C kunne vi godt finde på at spise her igen !
Tanja J
Stedet virker en smule stort og er et sted hvor jeg sagtens kunne tage hen for en hyggelig middag med venner /familie. Det virker dog for stort til "dates". Den intime stemning mangler. Maden smager godt, men grøntsagerne var meget rustikke (store stykker) og var blot blancheret. Jeg savnede at de også havde fået en tur på grillen. Anretningen var overvejet og velpræsenteret - om end den lå en smule skævt på tallerkenen. (grøntsagerne i midten og bøffen on the side?) Desserten var højdepunktet. Smukt anrettet og både kvaliteten af isen og cheesecake overraskede positivt 👍🙂
Joen Clausen
Fantastisk burger og dessert. Dejlig asmofære. Dog syntes jeg der manglede noget mere tilbehør end det der kom.
Marianne Simonsen
Egentlig ville jeg give nul stjerner men. Det er ikke muligt. Har aldrig oplevet så dårlig og uforskammet betjening før. Kaffe kopper og sukker over hele bordet da min ældre mor havde spildt blev ikke fjernet da maden kom. Stolte bare tallerkener oveni. Jeg spurgte om hN ville være sød at tage kopper ud og om bordet kunne tørres af. Dette blev han voldsom provokeret af og sagde at det blev tørret af inden vi kom og når jo gik men at nogle svinede.jeg blev vred og sagde jeg synes det var utrolig dårlig service. Han stod efterfølgende og grinte og skulede ned til os. Da jeg sku op og smide noget affald ud sagde jeg at det var virkelig frækt at grine af os. Han mente at jeg KU lade være at tale på den måde jeg gjorde. Jeg kommer aldrig mere det sted og vil advare mod stedet. Burgerbøffer er kedelige og halv gråt kød med tørre boller. Kan simpelthen ikke forstå at de ikke er lukket for længst med den attitude og mad.
Charlotte Blostrupmoen
hold da op en ringe og useriøs betjening af deres chef/bar ansvarlig. vi var inde for at bestille 3 hovedretter.. vi sætter os ved et anvist bord..og kan se at der er ikke travlt el fyldt inde i restauranten. Der står 3 medarbejdere i baren og har synligt IKKE travlt. vi afventer om nogle kommer ned til vores bord og byder os velkommen med et meny kort el andet.. selvom de ser os alle tre kommer ingen ned, hvilket ender med at jeg selv går op. Den bar ansvarlige siger han vil kigge ned til os med meny kortene. Han smider dem på bordet og går før vi får spurgt ind til deres dagens meny el drikke varer? ok.. så jeg må så gå op igen og spørge pænt om de havde et stykke papir med dagens hovedretter på da de ikke står i deres meny kort. samme mand kommer ned igen.. siger kort hvad det er før han vender om på hælen igen .. vi når igen slet ikke at hverken spørge ind til noget af det de har el lave vores bestilling. vi tog vores ting og gik over til en af de andre omliggende restaurationer...hvor vi som forventet fik som alm praksis en venlig normal behandling/betjening. under all kritik.. vil på ingen måde lægge hverken min tid, el penge sådan et sted. oser af dårlig arbejdsklima.. alle så triste og bedrøvet ud.. og det kan jeg også godt forstå med sådan en sur og ærgerlig person som ansvarlig. håber ledelsen ser denne klage, og gør noget ved dette. hvis dette er hvad folk møder så tror jeg ikke meget på at denne restauration vil overleve ret længe. Held og lykke med det. mvh Charlotte Blostrupmoen
Lars Vinder
Stedet har ikke så meget at byde på. Det er pæne omgivelser, men ikke meget charme. personalet virkede ikke særlig professionelle. De havde ikke styr på hvem der havde hvilke borde, så der kom hele tiden en ny og spurgte. Maden var middelmådig. Bøffen i den burger, jeg fik, var mere frikadelle end en hakkebøf. Fin serveret, men det kunne ikke trække den op. Baggrundsmusikken var guitar gøjl jeg kun fandt irriterende.
Frederik Boesen
Super service! Maden var hurtig færdig. Søde tjenere og super lækkert mad. Meget passende størrelser på retterne til gode priser.
Suz Hvas
Wow et elendigt sted af spise 😱 Det eneste plus, vi overhovedet kan sige on stedet er, at vores bøffer TILNÆRMELSESVIST var tilberedt korrekt. Vi ventede små gode 15 minutter på at få vores drikkevarer på trods af, at vi sad 6 meter fra baren og der var 4 andre mennesker i restauranten end os. Maden kom dog forholdsvist hurtigt, og dér kunne man så have ønsket sig, at de lige havde brugt 10 minutter ekstra på maden... Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen her! Gå over i Storcentret, hvis du vil have en god bøf eller en ordentlig burger.
Burger Fisk Karryret Kødboller Laks Lam Oksekød Pasta Pasta alla carbonara Rejer Salat Sandwiches Smørrebrød spagetti Tacos Tapas Ugens frokostmenu
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review