Sluurpy > Restauranter i Kongens Lyngby > Cafe Nero

Anmeldelser Cafe Nero - Kongens Lyngby

Sami Emil Kjær Rebeiz
Rigtig søde tjenere, hyggeligt sted... (Clubsandwich 107kr) DESVÆRRE lover de lidt mere end hvad de kan holde, da der på menukortet bliver reklameret for håndskåret kartofler og dette er de tydeligvis ikke - det er de samme som dem man køber på frost i supermarkedet (melet konsistens). Der bliver også reklameret for at den bliver smurt med guacamole, hvilket der ikke var noget af, men en udskåren avocado som tilbehør. Kyllingen en smule sej og lidt for tør... ALT for dyr mad, med den ringe kvalitet.
Kim P. Hansen
Skøn mad og god betjening. Lidt anonym indretning, men hyggelig. Kan du få plads på tagterrassen, bliver det ikke bedre. En af de bedste cafeer i Lyngby.
Diego Alonso
(Oversat af Google) Dejligt og stort sted med meget høflige tjenere. Tilbudet på menuen er bredt, og retterne er lækre. (Original tekst) Nice and big place with very polite waiters. The offer of the menu is wide and the dishes are delicious.
Burger Fisk Karryret Kødboller Laks Lam Oksekød Pasta Pasta alla carbonara Rejer Salat Sandwiches Smørrebrød spagetti Tacos Tapas Ugens frokostmenu
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review