Sluurpy > Restauranter i Kongens Lyngby > Letz Sushi Lyngby

Anmeldelser Letz Sushi Lyngby - Kongens Lyngby

T J.F
Verdens bedste sushi restaurant til dato - uden tvivl. Altid friske råvarer, fantastisk personale og indbydende stemning. Jeg har spist mange forskellige sushi steder, inklusiv flere Letz Sushi steder.. men intet slår denne restaurant. Piotr (Peter) er den mest formidable kok, der altid leverer fantastisk sushi. Tak til alle jer skønne mennesker der arbejder og ånder for denne restaurant 🥰
Anne Skeel De Freitas
Kan varmt anbefales.... Sødeste personale, der vil gøre alt for at man får en skøn stund.. Og absolut det bedste af alle Letz sushi steder som jeg har besøgt. Perfekte ris, smukt anrettet, og dejlig atmosfære 🙏♥️😊.
Kenneth Ingvartsen
Du får meget Sushi for prisen. Og kvaliteten er rigtigt god og det er lækkert anrettet. Selvfølgelig kan du betale det dobbelte og så er det måske lige lidt bedre. Men har du lyst til Sushi en dag og ikke vil betale en bondegård så kan Letz Sushi absolut anbefales.
Flemming Bendixen
Det var super godt vejr, og der var et ledigt bord udenfor. Det var reserveret - til to timer senere - vi var færdige og gået inden der kom nogle og satte sig. Men der kunne vi altså ikke få lov at sidde. Så vi rykkede indenfor - i en hel tom restaurant, som faktisk var ret kedelig og med hårde siddepladser - og tjenerne var ikke særligt smilende, udover den pige som serverede for os. Musikken al for høj. Maden var udmærket til prisen - men ikke det bedste Sushi vi har oplevet. Så bagefter vi var kørt, at de havde taget for to drikkevarer for meget på regningen også - En lidt ærgerlig oplevelse, der gør at den restaurant ikke behøver et genbesøg.
thomas køhler
Vi var til dinning week I Lyngby. Et super hyggeligt sted, som er meget intimt indrettet. Betjeningen var høflig, men desværre topstresset da de var meget bagud på levering. Restauranten var fyldt og folk til take away stod i lang kø og ventede. Jeg så desværre flere gå pga alt for lang ventetid. Vi fik vores mad med stor forsinkelse men kvaliteten og kvantiteten kan man ikke klage over. Super velsmagende. Sidste stjerne mangler pga den lange ventetid mellem retterne.
Andreas M
Fik vegetarisk mad -meget god oplevelse. Altid høj kvalitet, god service og godt med vin i glassene :)
Mattias Jensen
Hvis man ønsker siddeplads udenfor skal men enten være i god tid eller heldig. Indenfor kan godt blive en smule lummert. Altid smilende og imødekommende personale, som er hurtigt fremme, når det kommer til enten bestilling eller for at høre om alt er okay. Min kæreste og jeg plejer stort set at bestille det samme hver gang, da det er en god vinder. (Crispy Rejer & The Darlings Menu) Meget velsmagende og altid en god oplevelse.
Ellen Toft
Da min veninde og jeg satte os efter en lang eksamens dag ved et bord på letz sushi Lyngby, blev vi mødt af en arrig tjener med sort hår. Hun kom med den mest flabede kommentar jeg længe har hørt. “Hvad kan jeg gøre for jer? Skal I have pomfritter fra Halifax?” Hvorefter hun klaskede menuerne ned på bordet foran os. Vi var lamslået! Til info er min veninde og jeg på letz sushi mindst to gange om ugen og tjeneren refererer højt sandsynligt til en episode for lang tid siden hvor min veninde og jeg havde købt pomfritter fra halifax, men så besluttede at vi ville ind og købe vores yndlings sushidogs og crispy rejer fordi det er en tradition. Det var den samme tjener der var til stede dér og hun sagde også meget aggressivt at vi ikke måtte spise pomfritter selvom vi gjorde det meget diskret. Nå, men vi rejste os op og gik med det samme da vi ikke kan tolerere den behandling af kunder (eller bare andre mennesker generelt). Dette er selfølgelig utroligt ærgerligt, da vi er (var) nogle stamkunder hos Letz sushi Lyngby. Mvh en skuffet kunde
Burger Fisk Karryret Kødboller Laks Lam Oksekød Pasta Pasta alla carbonara Rejer Salat Sandwiches Smørrebrød spagetti Tacos Tapas Ugens frokostmenu
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review