Sluurpy > Restauranter i Kongens Lyngby > Mig Og Annie

Anmeldelser Mig Og Annie - Kongens Lyngby

Thomas Enevoldsen
Lækre, store måltider - gode råvarer og smagfulde retter. Vi fik heavy harry og tuna bite og de var supergode og med unikke twists. Kan varmt anbefales. Supergode cappucini også! Eneste minus er 20kr for isvand, men sådan er det vel bare på cafeer.
Emil Ryberg
Langsom service, mangelfuld engagement fra tjenerne. 20,- for et glad isvand. Nægter at fylde glasset op med vand igen. De har valgt ikke at servere postevand gratis. Fair nok. Usmagelig regel efter min mening. Maden lød indbydende. Men var møghamrende kedelig. Lille pastaret til 149,- Menukortet lignede en brugt børneserviet smurt ind i madrester. Håndteringen af betaling som finder sted før man har fået sin mad og sine drikkevarer fjerner café oplevelsen. Det begrænser muligheden for at give evt drikke penge og klage hvis nu noget ikkelever op til forventningen. Det var det sidste besøg fra min og min families side af.
Eva Bagge-Kjær
Venlig betjening. Super lækker mad med avocado, laks og spejlæg på rugbrød. At vi så kunne sidde ude og nyde sommerdage, gjorde det endnu bedre🌞
Nikolaj Ladefoged Jakobsen
Vi fik en burger og franskbrød med tunsalat. Rigtig lækker mad, dog lidt tørt franskbrød, og lidt for få kartofler til burgeren. Men vi kommer klart igen! Smums friske råvarer.
SHIVA N
Fik deres lakse salat. Den var spiselig, men kedelig. Dejlig kold øl og god betjening.
Jan Nielsen
Caféen er midt på Lyngby Hovedgade og det gør den populær som stoppested for handlende. De har servering både i stueplan og på første sal, første sal har lidt mere plads hvis du kommer med flere. Maden er fantastisk og overraskende god, masser af smag og rigeligt. Prisen ligger i den høje ende og du kommer af med 125,- for en tun sandwich og 140,- for en pandekage med fyld. Betjeningen er venlig og bestillingen kommer efter kort tid. Alt i alt en god oplevelse.
katrine rappold
Skøn betjening lækker mad det kan stærkt anbefaledes og det er til rimelige priser🥰
Mogens Kristensen
Godt sted til 'people watching ' på Lyngby Hovedgade. Udmærket café mad. God hurtig betjening. Rimelige priser.
Burger Fisk Karryret Kødboller Laks Lam Oksekød Pasta Pasta alla carbonara Rejer Salat Sandwiches Smørrebrød spagetti Tacos Tapas Ugens frokostmenu
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review