Sluurpy > Restauranter i Kolding > Lamars Pizza

Anmeldelser Lamars Pizza - Kolding

Sara Jerkovic
Vi har forudbestilt en pizza, kl. 16 i dag, til levering kl. 19. Vi får nu at vide, at de skal bruge 40 minutter EKSTRA, udover de 3 timer, altså levering kl. 19.40. Dette først oplyst, efter vi har betalt. Det er bare ikke i orden, og vi kan ikke få fat på dem telefonisk. Havde vi vidst, at en forudbestilling på 3 timer ikke var nok, og at de skulle bruge yderligere 40 minuttet, havde vi bestilt et andet sted. Nu er det for sent, da pengene er trukket. Det er super ærgerlig service….
HartMann
Hyggeligt sted, gæstfrihed og betjening. Meget snakkesalige mennesker med humor. Maden var også meget god, kan godt anbefale :)
Michael Bastholm Dahl
Jeg må med forbløffelse se, hvordan Lamars Pizza og Grill høster gode anmeldelser på Just-Eat osv. For er der noget der står i skærende kontrast til deres karakterer, så er det deres mad! Lad os tage den fra toppen. Først er de forsinket, ingen undskyldning, maden er lunken. Derefter må vi konstatere at kødet på pizzaen smager fordærvet og dejen sejler i fedt. Desuden er fyldet ekstremt sparsomt og man kan med lethed tælle de majs der skulle være på i hobe. Derefter kommer vi til burgeren. Kødet er gråt og salaten slatten. Den skulle have haft chilisauce, men de må have ramt forkert og tilføjet sur/sød sauce istedet. Kedelig og intetsmagende. Det er det dårligste take-away jeg nogensinde har prøvet! Junkfood skal ikke være gourmetmad, men der er ingen grund til at følge trop med den amerikanske betegnelse - junk!
Kaj Mathiesen
For dårligt at der står at der er åbent, når der er lukket...! Ærgerligt at dét er reklameret åben, når der er lukket.
aller5555 Jepsen
Virkelig dårlig pizza... den var opbygget forkert (ost øverst og der var ALT FOR MEGET), Der var intet af det andet fyld næsten, den var mega fedtet (alt for meget olie), den havde ingen smag. Alt i alt minder det om en dårlig frysepizza og den betaler man ca.70kr for og den er ekstrem lille! Ikke værd at besøge!
Per Hansen
Super velsmagende pizza, masser af fyld og en lækker sprød bund. Fik også en pasta ret, bare i orden. Kommer helt sikkert igen.
Kim Christiansen
Lækre pizzaer især med ostekant. Dog halter tidsplanen for levering til tider
Morten Schmidt
Normalt god service og god mad. Men i dag fik vi dog lige en gang plastik/husholdningsfilm midt i en durum rulle. - knap så sjov fornemmelse........
Brunch Burger Caramel Dim Sum Fisk Fiskefilet Frokost Hassan på grillen Is Lakesandwich Oksekød Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review