Sluurpy > Restauranter i Kolding > Desi Indian Taste

Anmeldelser Desi Indian Taste - Kolding

Bøje Bo Max Andersen (Dszies Csgo)
Bestilte lam og stegte kartofler, fik kylling, slatten salat og ris uden sovs (min kammerat delte dog hans dovne marsala sovs med mig), Uden information fra restauranten, og de bekræftede endda vores bestilling og sagde der var kartofler. Maden smager OK i forhold til, at vi er i Kolding, men rækker heller ikke mere end til 2 stjerner.. Svindel og humbuk rent ud sagt.
Lonni Lauridsen
Super lækker mad! Vi tog det med hjem og spise. Vi fik chicken tikka masala og det smagte fantastisk og portionerne var store til kun 99kr, helt sikkert pengene værd og det er ikke sidste gang vi vælger mad derfra.
Jana Dorfner
Lækker, men det er ingen King Prawns man få, men almindelige rejer.
alexander ahlström
Jeg bestilte min mad kl. 17.19 og nu er klokken 18.59 uden min mad er kommet... idag var det noget med at de skulle give føreren en ny bil da der måske var noget med en anden?? Har sagt hvis min mad ikke var her indenfor 15 min så skulle de bare tage det tilbage igen... simpelthen for dårligt at det kan tage sååå lang tid for en omgang butter chicken og en sodavand??
Bendict Nisbeth - Hansen
Jeg bliver desværre nødt til at slutte mig til anmeldelserne i den lave ende. Vi har bestilt fra Desi 2 gange i den her måned og er blevet lige skuffet begge gange. Maden smager ikke rigtigt af noget og retterne virker meget ens, næsten som om det er samme sauce der bliver brugt til det hele. Kødstykkerne i en kylling ret kan tælles på en hånd.. SUPER ÆRGERLIGT... For 3-4 år siden var det et virkelig godt take away sted. Men det er det ikke mere ☹️
Benji Northson
Elendig service, maden er ok, men på ingen måde et koncept der er værdigt at smide penge efter. Over 2 timers ventetid, dårlige undskyldninger om kvitteringer der er blevet væk under bordet, og derfor er maden ikk kommet osv. Der bliver fnist i telefonen og man får overhovedet ikke fornemmelsen af personalet ved hvad kundeservice er. Håber ikke folk vil støtte det her.
jeannette simone damgaard
De har lækker mad.
Peder Glud
En ok oplevelse. God indisk mad er svært at finde i Danmark, men det her var ok.
Brunch Burger Caramel Dim Sum Fisk Fiskefilet Frokost Hassan på grillen Is Lakesandwich Oksekød Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review