#}
Sluurpy > Restauranter i Kolding > Syd Grillen

Syd Grillen - Kolding - Fotoalbum

Helt klassisk grill med alt det sædvanlige på menuen. Både kababmix og kyllingemix kan anbefales. Signaturretterne Lader til at være: - "Syd Grillens Bøfsandwich" - "Syd Grillens Burger" Burgeren fås i flere varianter op til 325g bøf. Et godt sted til frokost på en udflugt.
Øv for en kedelig oplevelse/betjening. Dårlig anretning ,sure teenager der havde et sprog indbyrdes der ikke burde ud over disken. Finhakket løg var noget et barn fra børnehaven kunne have fremtryllet. Kassebetjeningen helt hen i vejret ,trods rettelser fra min side fik jeg 14 kr i min favør. Stedet
Syd grillen er Koldings absolut bedste grillbar, betjeningen er altid sød, rar og venlig, maden er perfekt og tilberedt traditionelt. Skal jeg have grillmad, køre jeg gerne til den anden ende af byen for at komme til syd grillen.
Smagte dejligt. Vi fik en stor pølsemix, og den var seriøst stor, en syd grill burger samt hotdog. Flink betjening og vel besøgt da vi var der. 👍
Maden fra sydgrillen er god, men havde bestilt karrypølse, og fik en medister.
Fik pølse med brød 👍 Det smagte skønt og betjeningen var super også selv om de havde vild travlt 👍😁
Sød, venlig og effektiv betjening. Grillen er smart beliggende ved tankstation. Der er pænt rent. Der er god mulighed for at sidde både inde og ude - inde dig primært ved højstole. Priserne er rimelige. Maden smagte som forventet - lige som grillmad skal.
Fantastisk gode hotdogs og andet godt spiseligt de sælger, kan godt forstå det er en populær grill. Priserne følger så også godt med, men der er nok forståeligt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures