#}
Sluurpy > Restauranter i Kolding > Frede’s

Frede’s - Kolding - Fotoalbum

Blev noget overvældet af den store brunch tallerken vi fik serveret. Ikke nok med det tallerkenen indeholdte, så var der boller og rugbrød ved siden af. Det hele smagte rigtig godt og der var rigeligt. Hverken min kone eller jeg kunne spise op. Det er nogle rigtig hyggelige møbler og man sidder rigt
Lækker mad. Billig. Hyggelig atmosfære. Alle er velkomne og tages imod med stor hjælpsomhed og venlighed. Godt sted for folk i kørestol eller med rollator. De gange jeg har været der har vi været flere besøgende med hjul.
Fantastisk oplevelse. Lækker burger af de bedste råvarer med en vidunderlig smag. Burgeren var ikke snasket ind I alt mulig dressing så man kunne smage de dejlige råvarer. Kan helt klart anbefales
Super lækker cafémad, friske råvarer og en mega venlig betjening 👍🏻
Dejligt sted, og det mad og drikke jeg fik smagte skønt 👍 - savner dog flere vegetariske og veganske valgmuligheder på menukortet.
Fik denne dejlige Brunch da vi var i Kolding min veninde og hendes søn. Og en super god betjening af personalet. Kommer helt sikkert tilbage næste gang jeg er i Kolding. Et sted jeg varmt vil anbefale at spise rigtig dejligt mad de laver der samt god kaffe 😉🤩👌👍 samt 10 💥 herfra .
Super lækkert og velsmagende mad, perfekte og ikke for store portioner, venligt, imødekommende og smilende personale 👌👍
Over al forventning. Vi blev anbefalet at prøve deres brunch.. den var helt fantastisk med hjemmelavet marmelade og hjemmelavet ketchup.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures