Sluurpy > Restauranter i Kolding > Döner Treff

Anmeldelser Döner Treff - Kolding

Dan Jednoral
Dårlig oplevelse, blev beskyldt for ikke at have betalt, af samme person som modtog mobilepay, der mangler fokus fra personale, oksekebab indeholder en blanding af kød og et fars produkt med smag og konsistens som frikadeller.
Appeli NASA
Helt klart bedste sted jeg har fået en durum i hele dk, kan klart anbefales alt var i skønneste orden!
Mia
Plejer at købe döner her, men efter i aften så aldrig igen. De to unge knægte gav ikke deres kunder ét eneste smil, og virkede egentlig ikke som nogen der gad at arbejde. De var løbet tør for løg??, og den kebab som hænger på rulle. Det fik man dog ikke at vide før de var igang med maden.. Deres salater svømmede i væske og blev ikke dryppet af inden de proppede det ned i sandwichen, hvilket resulterede i en gennemblødt sandwich 🤢 Vi smed dem ud da vi kom hjem!
Henrik Forsstrøm
Super lækre durumrulle med masser af salat og syltede produkter og fin chilismag. Det er træls der ikke er et toilet når det nu er et sted man kan sidde og nyde maden.
Erik Pedersen
Rigtig god døner tallerken. Venlig betjening.
Allan Sido
Bedste döner sandwich, som mig og mine venner har smagt!!
Chris Fagan
Det er simpelthen under alt kritik.. Min kæreste og jeg, var nede for at få en Durum, fordi at vi var blevet anbefalet stedet.. Det var en kæmpe skuffelse.. Desværre. Betjeningen var ordløs. Og servicen var ikke eksisterende. Derefter, lod jeg mærke til div. - uhygiejnisk håndtering, uden handsker og uden at vaske hænder, inden håndtering. = forfærdeligt... - gamle madrester, imellem kølepladerne. Værst af alt, så blev skeerne til dressing smurt rundt i kødrester og proppet tilbage i spanden. Samt at der kun blev brugt EN salattang til alle salater... Tænker de slet ikke over allergikere??? Jeg er allergisk overfor visse madvarer.. og vi smed dem simpelthen ud! Jeg risikerer ikke mit liv, fordi at man ikke kan overholde et simpelt hygiejnereglement.. det kan ikke anbefales.. der er ingen respekt for madvarer hos Döner Treff. Vi havde ellers glædet os, grundet en masse anbefalinger.. Håber at i får styr på jeres håndtering af mad. Folk kan dø af krydskontaminering..
Malene Lund Kristensen
Har aldrig spist så smagløst mad.. Ville hellere æde tapetet af mine vægge, end bestille derfra igen. Hold ny kæft en skuffelse
Brunch Burger Caramel Dim Sum Fisk Fiskefilet Frokost Hassan på grillen Is Lakesandwich Oksekød Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review