Sluurpy > Restauranter i Kolding > Café Kop

Anmeldelser Café Kop - Kolding

Jan Hugger
Hyggelig lille cafe med super betjening, venlige og yderst hurtige samt dygtige tjenere. Lækker buffe men ikke det store udvalg i varme retter. Men de 5 retter der var, smagte fantastisk. De kolde forretter var utrolig lækker og rigeligt af dem. Kaffe, te og kage samt isen var yderst delikate.
Susanne Majbom
Buffet til 158 kr lørdag d. 9-9-17 Det værste skod, stegt flæsk kunne deres egen grillkniv Ik save over sovsen tynd som vand, bøf med løg, var en tynd kedelig en uden smag. Dyrt og skuffende. Min veninde nævnte, da vi betalte Det Ik var pengene værd, til den unge pige. Vi endte begge med dårlig mave efter det besøg.
Leif Strømsborg
Får god service 😊 og deres Lyngby glas med speciel hærdning er fantastisk... Prøv at drikke varme drikke i dem og du bruger aldrig en kop eller krus mere
Hanne Dons
Venligst IKKE spørg når man overhovedet ikke har besøgt stedet - det giver bund- karakter
Kevin Sorensen
Super søde ansatte og venlig betjening. Den varme chokolade er "to die for" og deres chokolade kage er helt i top og lidt ala en lava kage. Mums!
Per Hother Nissen
Super lækkert sted gode råvarer Og god betjening
hans-walter rosendahlasmussen
Caffelatte i topklasse .... Kompetente medarbejdere. Maden er rigtig god. Friske råvarer.
Linette Pedersen
Super hyggeligt sted med glad betjening. Elsker deres ice coffee! :)
Brunch Burger Caramel Dim Sum Fisk Fiskefilet Frokost Hassan på grillen Is Lakesandwich Oksekød Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review