Sluurpy > Restauranter i Kolding > Cafe Razz

Anmeldelser Cafe Razz - Kolding

Kurt Ljungberg
Dælme et velkomponeret stjerneskud, og Super venlig betjening. Vi havde egentlig andre planer, og ledte bare efter en parkeringsplads. Vi var sultne, og der lå så Café Razz. Et bord i solen, godt selskab og dejlig mad. Kan varmt anbefales
Brian Drangsfeldt
Dejlig spisesteder og fantastisk udsigt til begge broer
Mia Skaarup
Vi var der for at få noget varmt og lækkert. Det blev en noget anden oplevelse. Virkelig skuffet. Vi bestilte en angus herregårdsbøf og unghanebryst. Herrgårdsbøffen var sej og der var en lang sene i. Derudover var der bacon tern til, de var ikke stegte, nærmere kogte. Vi klagede og den flinke unge mand siger. Det er fordi de ikke har mere, oksefars. Så de måtte i FAKTA og købe noget, så siger vi, nå men så er det heller ikke Angus kød???????? Der blev den unge mand svar skyldig........ Det er ikke godt nok, det er helt skæv. Synd, for personalet var virkelig søde. Men resten var ikke værd at skrive hjem om. Vi fik pengene tilbage for herregårdsbøffen. Det bliver nu alligevel svært at anbefale andre at spise der.
Emmett Prexus
Vi havde bord til et selskab på 20 og blev vist til bordet med det samme. Blev oplyst om at tjeneren ville komme og tage imod bestilling. Der gik 30 minutter før end han dukkede op (efter vi havde henvendt os et par gange og selv hentet vand ved baren til de utålmodige og tørstige børn) - og vi kunne endelig afgive vores ordre. Der gik yderligere 40 minutter inden drikkevarerne kom og endelig, 30 minutter senere, kom maden. Så fra vi kom til vi havde mad på bordet gik der 1 time og 40 minutter. I det mindste var maden ret fornuftig. Havde de været punktlige og opmærksomme havde det været 4-4,5 stjerner men i det mindste løfter maden dem op fra en til to stjerner.
Mikkel Aaholm
Vores besøg op café razz, er under alt kritik! Vi har i forvejen bestil bord, personalet formår af glemme os (et bord på 20 mennesker) da vi enlig fik lov til at bestille gik der 30 min før drikkevarerne kom. Oven i det var der små insekter i vores drikkevare da de ankom. Vi endte med at vente på vores mad i 1.5 time. Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted.
Svend Erik Rasmussen
Ringe madkvalitet. Maden havde stået for længe. De varme retter, var kolde. Prisen på menukortet, stemte ikke overens, med det man skulle betale. Eks. Buffet stod på kortet til 99,00 kr. men kostede 109,00 kr. Kommer ikke igen.
Emil Roland Ernst
Vi fik en super lækker brunch, tilpasset så der hverken var for meget eller for lidt 👌 Pæne og stil rene lokaler og venligt personale. Kan klart anbefales.
camilla petersen
Ikke særlig høflig betjening. Gavekort morgenmad, smagte ikke ny lavet, æg kunne ikke spises desværre.
Brunch Burger Caramel Dim Sum Fisk Fiskefilet Frokost Hassan på grillen Is Lakesandwich Oksekød Pasta Ribben Risotto Salat Sandwiches Tapas Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review