#}
Sluurpy > Restauranter i Klampenborg > Restaurant Piil & Co

Restaurant Piil & Co - Klampenborg - Fotoalbum

Priserne er alt for høje i forhold til kvaliteten og mængden. Stedet er ellers fint i gode og pæne omgivelser
Skuffet over at hjemmeside sagde at der var åbent, og var der lukket. Flere kom forbi den solrige lørdag.
Jeg kan virkelig varmt anbefale denne skønne restaurant.Selvom de havde lukket på grund af et selvskab,kunne min veninde og jeg alligevel få en pot te og en kande kaffe på den dejlige tresse.Super sød betjening.
Stedet har fået ny ejer - ærgerligt. Vi har altid nydt at kunne komme med vores store børn og få en pandekage, en kakao og en kop kaffe eller gode pølser mv. I dag fik vi en kakao til 65 kr. Den var god. En kop dårlig filterkaffe til 35 kr. Havremælk havde de ikke. Hvis man vil have et glas vand til
Uhøflig kvindelig tjener med lyst krøllet har, hun har en super træls attitude, der gør, at vi ikke kommer en anden gang.
Fantastisk sted, fantastisk oplevelse. Snyd ikke dig selv og din familie. Frokost arrangementet er sublim og beliggenhed i Dyrehaven, kun et stedkast fra Bakken, gør ikke oplevelsen mindre enestående.
Super mad og betjening. Alletiders personale.
Flotte omgivelser og hyggeligt udendørs spiseareal. Desværre ikke sammenhæng mellem kvalitet og pris. Hvis man tager 115 kr for en flæskestegssandwich, så skal det ikke være i en 6 kantet industrielt fremstillet bolle og så skal man sørge for at fjerne knoglerne i kødet. 40 kr for 25 cl cola der ikk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures