Sluurpy > Restauranter i Klampenborg > Cranks&coffee

Anmeldelser Cranks&coffee - Klampenborg

Peter Riise
Cool stoppested på cykelturen, der er også en cykel gear butik med lille værksted til.
Christian “Chrlol” Feilberg Hansen
Canyon henviste mig hertil efter at have leveret en Cykel med en defekt til mig, jeg afleverede cyklen mandag aften og fik sms om at den var klar allerede tirsdag formiddag. Derudover har dejlig længe åbent, så man skal ikke skynde sig hjem fra arbejde for at nå derhen. Cyklen virker forresten perfekt efter de havde fikset den!
Per Chr. Halling
Jeg tror man skal være fan af cykelsport for at finde dette sted spændende og hyggeligt. Masser af Tour de France og cykel ting så er man til det vil det helt sikkert føles som om man var i himlen. Det var bare ikke et sted for mig.
bente touray
Super sted med cykelværksted og café, indendørs cool indretning og lounge stemning. Mulighed for at sidde udenfor. Sød hund og virkelig god kaffe. Ideelt sted før eller efter tur i Dyrehaven
Steven Jakobsen
Verdensklasse butik. Gutterne har virkelig formået at skabe en oase for folk, der elsker cykling. Et perfekt sted at slutte sin cykeltur, og nyde en tiltrængt kop kaffe, imens man for en sludder med gutterne.
Claus Andersen
Bedste lokale Kaffe! Uden tvivl. Ses snart igen 🥳
Nicolai Tønnesen
Super service, havde en mindre justering som blev lavet med det samme da jeg kiggede forbi.
Susanne Eriksen
Sjovt og hektisk cykelryttersted. Meget venlig betjening, selvom vi ikke var cyklister. Sød hund, der tiggede meget diskret. 😁❤
Fisk Nudel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review